23 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Ermenistan’dan protokol resti

Ermenistan’da, iktidardaki koalisyon hükümetinde yer alan parti konseyleri ortak açıklama yaparak, parlamentoya, Türkiye ile Ermenistan arasında imzalanan protokollerin Ermenistan Meclisinin gündeminden çıkarılması ve onay sürecinin askıya alınması çağrısında bulundular.


Hükümet masada, çalışanlar meydanda

YUNANİSTAN'DA dün Kamu Çalışanları Sendikası (ADEDY) ve Mücadeleci Sendikalar Birliği (PAME) 24 saatlik greve gitti.

Rus Ortodoks Kilisesi: Müslüman aile yapısını örnek almalıyız

RUSYA Ortodoks Kilisesi’nin dış kiliselerden sorumlu yetkilisi Papaz Volokolamski İlarion, aile yapısı ve evlilik konusunda Müslümanların örnek alınma


  ABD, özel arkadaşlarını imza için zorlamayacak

ABD Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik ve Silahlanma Kontrolü Bölümü Müsteşarı Ellen Tauscher, ABD için “özel arkadaş” olan Hindistan ve Pakistan için Uluslararası Nükleer Silahsızlanma Anlaşmasına (NPT) imza atmaları konusunda bir baskı yapılmayacağını açıkladı.


  Peygamberimize hakaret ihtiva eden diziye tepki

ABD'DE bir Müslüman grubu, Hz. Muhammed’e hakaret içeren animasyon dizisi “South Park”ın yapımcılarını internet aracılığıyla uyardı.


  İsrail ile ABD arasındaki kopmaz bağ değişmedi

ABD Başkanı Barack Obama’nın ulusal güvenlik danışmanı James Jones, İsrail’in güvenliği söz konusu olunca ABD ile İsrail arasındaki kopmaz bağın değişmediğini söyledi.


  İnsan Hakları İzleme, peçe yasağına karşı

İNSAN haklarını koruma örgütü, İnsan Hakları İzleme-Human Rights Watch (HRW), yüzü de örten peçeli çarşafın, kamuya açık yerlerde yasaklanmasına karşı olduğunu bildirdi.


  İsveç ve Norveç hava sahasını kısmî olarak kapattı

İSVEÇ ve Norveç, İzlanda’daki yanardağdan kaynaklanan kül bulutunun, yönünü değiştiren rüzgâr yüzünden dağılmaması üzerine hava sahasını kısmi olarak yeniden kapattı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım