23 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yüksek vergi, kaçağı arttırıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker, litre başına motorinde pompa satış fiyatının üzerinde yüzde 60, benzinde de yüzde 70 civarında ÖTV ve KDV olduğunu, bu durumda başka unsurların devreye girdiğini belirterek, ‘’Bu kadar çok verginin olduğu yerde maalesef kötü akaryakıt ve kaçağı engellemek güç oluyor’’ dedi.



BİZİM EVLER 3'ÜN YÜZDE 30'U ŞİMDİDEN SATILDI

İstanbul’da Avrupa yakasının incisi Ispartakule’de, talep üzerine 676 konutluk Bizim Evler-3’ü de satışa çıkaran İhlas İnşaat, satış başlamadan yüzde 30 satış elde etti.



İş aramayana yardım yok

Hükümet, sosyal yardım alanlarla ilgili yeni düzenlemeye gidiyor.



ROUBİNİ: İYİLEŞMENİZ HIZLI OLACAK

ABD’lİ ekonomist Nouriel Roubini, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından Holiday Inn’de düzenlenen ‘’Otomotiv Endüstrisi Vizyon Toplantıları’’nın ilkinde verdiği konferansta, Türkiye ekonomisinin güçlü ve parlak olduğunu, gelecekte dünyayla daha da bütünleşeceğini belirtti.



IMF: Türkiye bu yıl yüzde 5.2 büyür

UluslarasI Para Fonu’nun (IMF) ‘’Dünya Ekonomik Görünümü’’ raporuna göre, Türkiye ekonomisi, bu yıl yüzde 5,2, 2011’de de yüzde 3,4 büyüyecek.



Türk Telekom'dan ‘asılsız’ e-postalara yasal işlem

Türk Telekomünikasyon A.Ş, Türk Telekom’un (TT) hizmetleriyle ilgili ‘’asılsız’’ e-postaları kasıtlı olarak yayanlar ve çeşitli sitelerinde yer verenlerle ilgili yasal süreçleri başlattığını duyurdu.



Hyundai’den rekor kâr

Güney Kore’nin otomotiv şirketi Hyundai, bu yılın birinci çeyrekte rekor düzeyde kar elde etti.



Birlikte çalışmak zorundayız

ABD Çalışma Bakanı Hilda Solis, sürdürülebilir ve dengeli büyümeyi yeniden sağlama ile krizin atlatılmasını ülkelerin tek başına yapamayacağını belirterek, ‘’Bu konularda birlikte çalışmak zorundayız’’ dedi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım