23 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Kanunlara sığınarak hukuk çiğnenmesin

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, “Yasama, yargı ve yürütme gücünü kim kullanırsa kullansın, yasal güvencelerin arkasına saklanarak hukuk dışı yöntem ve yollarla ülkeyi, demokrasiyi ve cumhuriyeti kurtarma düşüncesinden vazgeçmelidir” dedi.


DEMOKRATİKLEŞME İLE ÇELİŞİYOR

Özgür Eğitim-Sen Başkanı Yusuf Tanrıverdi: Eğitimin ideolojikleştirilmesine göz yumulamaz. Hiçbir eğitim formasyonu olmayan askerlerin okullara girip

Kayıtların silinmesine suç duyurusu

Ergenekon ana dâvâsını yürüten İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi hakimlerinden Hüsnü Çalmuk, Danıştay güvenlik kamera kayıtlarının silinmesi olayıyla i


  UYAP uluslar arası ilgi odağı oldu

ADALET Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘’Ulusal Yargı Ağı Projesi’’ (UYAP) aralarında Almanya ve İngiltere’nin de bulunduğu çok sayıda ülkenin dikkatini çekti.


  TÜSİAD: AB süreci hızlandırılsın

Türk sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti, AB dönem başkanlığı görevini yürüten İspanya’nın başkenti Madrid’e gelerek görüşmelerine başladı.


  SORUNLARIN ÇÖZÜM ADRESİ, MECLİSİMİZ

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Meclisin, millet iradesinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti’nin temel güvencesi, sorunların çözüm adresi ve zemini olduğunu belirtti.


  Tapu memuruna cep telefonu yasağı

TAPU sicil müdürlüklerinde personelin hizmet binası içerisinde cep telefonu kullanmasının ‘’sakıncalı’’ olduğu gerekçesiyle engellenmesi kararlaştırıldı.


  Çalışanlar ‘eşit işe, eşit ücret’ istiyor

TÜRK Büro-Sen Bursa Şube Başkanı ibrahim Bulut, ‘eşit işe, eşit ücret’ uygulamasının hayata geçirilemediğini söyledi.


  Sağlıkçılar online sınav yapılmasını istiyor

LİSANS tamamlayarak üniversite mezunu olmak isteyen sağlık çalışanları sınavların internet üzerinden yapılmasını istedi.


  Hafızlar birincilik kürsüsüne çıktı

‘HAFIZLIK ve ezanı güzel okuma’ yarışması Marmara Bölge Finali sonuçları açıklandı.


  Gençliğin nabzı Ankara’da atacak

24-25 Nisan 2010 tarihleri arasında yapılacak, I. Risale-i Nur Gençlik Kongresi’ni gerçekleştirmek için bütün hazırlıklar tamamlandı.


  Oğluna 23 Nisan hediyesi olarak böbreğini verdi

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde böbrek bekleyen 7 yaşındaki Ahmet Kağan Çakar’ın 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesi, babasının böbreği oldu.


  Helâl kazanç için çalışmak ibadettir

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Döndüren, “Kişinin aile fertlerinin geçimini sağlamak için çalışıp yorulması bir ibadet olduğu gibi, kazancını helâl yoldan, İslâmî ahlâk ve fazilet ölçüleri içinde elde etmesi de bir ibadettir” dedi.


  Yeni ‘100 ABD doları’

ABD Merkez Bankası, yeni 100 dolarlık banknotları tanıttı. İleri teknoloji ürünü banknotlar, sahte para kalpazanlarının işini oldukça zorlaştıracak.


  Modern hayat kanser sebebi

Dünyada kadınların ölüm sebepleri arasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alan meme kanserini tetikleyen en önemli faktörün modern hayat tarzı olduğu belirtildi.


  Kitap fuarında korsan kitap

15. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda polisin yaptığı denetimlerde, 5 bin 396 adet bandrolsüz ders kitabı ele geçirildi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım