29 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Vergiyi işçi ve memur ödüyor

Türkıye’de yılın ilk çeyreğinde stopaj yoluyla toplanan her 100 liralık gelir vergisinin 65 lirasını işçi ve memurlar ödedi.



BESİCİ, HAYVANINI ELİNDEN ÇIKARMA TELÂŞINDA

Kırmızı et ithalatı kararının alınmasının ardından, Erzurum’daki besicilerin ellerindeki besili hayvanlarını çıkarmaya çalıştığı bildirildi.



Kesilecek kurban kalmayacak

Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Anıl, et fiyatlarının tamamen spekülatif olduğunu ve bundan ithalât lobisinin sorumlu olduğunu ileri sürerek, “Bu gidişle Türkiye, ancak bir kurban bayramını kaldırır, bir sonrakine kesilecek hayvan bulamaz. Yılbaşını bulmaz, çiğ sütte de kıyamet kopacak” dedi.



LOKANTACILAR NEFES ALACAK

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, canlı hayvan ve et ithalatı ile sektörün nefes alacağını ve eski günlerine geri döneceğini umduklarını bildirdi.



PİYASALARDA YUNANİSTAN TEDİRGİNLİĞİ

Kredı derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s önceki gün Yunanistan’ın kredi notunu üç kademe indirerek yatırım yapılabilir seviyenin altına, yani spekülatif seviyeye indirirken, borç yükü konusunda endişeler oluşan diğer bir euro bölgesi ülkesi Portekiz’in kredi notunu da iki kademe indirdi.



Karapara ile mücadelede Japonlarla işbirliği

Malıye Bakanlığı Malî Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile Japonya Ulusal Kamu Güvenliği Komisyonu Malî İstihbarat Merkezi (JAFIC), karapara aklama ve terörün finansmanı konularında finansal istihbarat değişimi yapacak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım