10 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Mondeo SW’den cazip fiyatlar

TÜRKİYE otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, segmentinin en gözde otomobillerinden biri olan Mondeo’nun Station Wagon modeli ile gönüllerde taht kuracak.

Ford Otosan’ın CD segmentindeki otomobili Mondeo’nun ürün gamını zenginleştiren Station Wagon Mondeo, 4 ve 5 kapılı Sedan model ile aynı aks mesafesi üzerine kurulu olmasına rağmen daha geniş bir arka baş mesafesine sahip. Geniş bagaj hacmi ile ailelerin ilk tercihi olmaya aday olan Mondeo SW, kullanım alanlarının pratikliği ile dikkat çekiyor. Türkiye’de sadece Titanium ve Selective modelleri ile satışa sunulan Mondeo SW zengin donanımı ile de dikkat çekiyor. Mondeo SW, Selective versiyonunda, 7 hava yastığı, ABS, EBD, EBA, ESP, TCS, Bi-Xenon farlar yine standart olarak yer alıyor ve hem sürüş konforunu hem de sürüş güvenliğini maksimum seviyeye çıkartıyor. Alcantara deri döşeme, elektrikli açılır tavan, Ford Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve ön cam, 8 yönde elektrik ayarlı ve hafızalı sürücü koltuğu, hafızalı ve katlanabilir yan aynalar, Sony 6’lı CD/MP3 çalar, Türkçe Bluetooth ve sesli kontrol sistemi ve Yokuş Kalkış Sistemi de Mondeo SW Selective’i segmentinin en yüksek standart donanımına sahip olan otomobil özelliği kazandırıyor. Güvenli ve konforlu bir sürüş hedefleyen herkes 52 bin 770 TL’den başlayan fiyatlarla Mondeo SW ayrıcalığını yaşayabilecek.

10.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  Kanında hareket var!

  DACİA’NIN 4X4 MODELİ TÜRKİYE YOLLARINDA

  Hyundai Başkanından çalışana büyük ödül: i20!

  Kia’dan 5 Yıl/150.000 km. garanti

  Ford Otosan’dan 50. Yıl kampanyası

  Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2 yollarda

  Mondeo SW’den cazip fiyatlar

  Alfa Romeo’dan çok avantajlı servis kampanyası

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım