22 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Madenciler dualarla

TÜRKİYE Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında vefat eden madenciler defnedildi.


CHP başkanını bugün seçiyor

CHP’nin 33. Olağan Kurultayı bugün toplanacak. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kurultayda bin 250 delege genel başkan ve partinin yetkili k

Erdoğan: Brütüslere baksınlar

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Baykal’a ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, CHP’yi adres gösterdi ve ‘’AK Parti’ye çamur atacaklarına önce o


  Rus basın heyeti Ankara’da

BAŞBAKANLIK Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) davetiyle, 15-24 Mayıs 2010 tarihleri arasında Türkiye bir ziyaret gerçekleştiren Rusya’nın önde gelen medya kuruluşlarından 14 kişilik bir basın heyeti Antalya temaslarını tamamlayarak Ankara’ya geldi.


  Şehit polise veda

SARIYER'DE önceki gün çıkan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Turgay Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.


  Bütün sınırlar kalksın

DIşİşlerİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kıbrıs’taki bütün sınırların kalkmasını istediklerini belirterek, ‘’Kıbrıs Rumlarına da bütün Türk limanlarının açılmasına hazırız.


  Umutla haber bekliyorlar

Somalİlİ korsanlar tarafından 23 Mart’ta kaçırılan “Frigia” adlı yük gemisinden hala haber yok. 19’u Türk 21 mürettebatın bulunduğu geminin kaptanı Ümit Savaş’ın ailesinde endişeli bekleyiş hâkim.


  Vize kalktı, ticaret arttı

DIşİşlerİ Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ayşe Sezgin, Türkiye’nin vize uygulaması olmayan ülkelerle ticaret hacminin, son dört yılda yüzde 9’dan yüzde 22’ye çıktığını bildirdi.


  Gül, İstanbul’da cami açtı

CumhurbaşkanI Abdullah Gül, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen Beşiktaş’taki Ertuğrul Tekke Camii’nin açılışı yaptı .


  Liderler, yemekte buluşacak

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, 26 Mayısta başlayacak Kıbrıs müzakereleri öncesi, 25 Mayıs Salı akşamı yemekte bir araya gelecek.


  Eğitim uçağı düştü: 2 kişi öldü

Mersİn’İn Tarsus ilçesinde bir eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 kişi öldü. Alınan bilgilere göre, Adana Havaalanı’ndan saat 11.20’den havalandığı bildirilen Adana’da kurulu TARKİM Havacılık Uçuş Akademisine ait tek motorlu eğitim uçağından bir süre sonra haber alınamadı. Uçağın daha sonra Tarsus ilçesine bağlı Avadan Köyü yakınlarında bir narenciye bahçesine düştüğü öğrenildi.


  Samsun’da trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.


  ‘Balyoz’da tuğamiral talimatla ifade verdi

Denİz Kuvvetleri Komutanlığında görevli bir tuğamiral, ‘’Balyoz Planı’’ iddiaları soruşturması kapsamında talimatla ifade verdi.


  Haydi uykuya!

RTÜK’ün girişimiyle bir dönem usta sanatçı Adile Naşit’in “Uykudan Önce’’ programına benzer bir biçimde çocuklara televizyon ekranlarından uyku saati hatırlatılacak. Ekranlarda her akşam saat 21.30’dan itibaren yer alacak çocuklara yönelik spot film ve alt yazı yer alacak.


  İstanbul zengin, Kuzeydoğu mutlu, Batı Marmara tiryaki

TÜRK Aile Yapısı Araştırması’nın sonuçlarının bölgelere göre karşılaştırması, hane geliri 2 bin 500 TL ve üzerinde olan ailelerin, en fazla İstanbul’da yaşadığını, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ailelerin ise yüzde 40’ının 400 TL ve altında geliri bulunduğunu ortaya koyuyor.


  Gemiler Filistin’e doğru demir alıyor

Ambargo altındaki Filistin’e ilâç, tıbbî malzeme, çimento, demir, çocuk bahçeleri ve benzeri insanî yardım malzemesi götürecek olan Mavi Marmara yolcu gemisi, bugün İstanbul Sarayburnun’da yola çıkıyor.


  TRT vericisinde yangın

İSTANBUL Çamlıca’daki TRT vericisinde çıkan yangın maddî hasara sebep oldu. TRT İstanbul Vericiler Müdürlüğü binasının yanındaki verici kulesinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.


  Üzerine televizyon devrilen çocuk öldü

ZONGULDAK'IN Ereğli ilçesinde, üzerine televizyon devrilen 2.5 yaşındaki kız çocuğu öldü. Alınan bilgiye göre, Gülüç beldesi Merkez Mahallesi’nde Ergin Yurdusever’e ait evde sehpa üzerindeki televizyon, 2.5 yaşındaki kızı Ece’nin üzerine devrildi.


  THY uçağına inişte lazer ışığı tutuldu

TÜRK Hava Yolları’nın (THY) Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına, Atatürk Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada lazer ışığı tutuldu.


  Tacikistan için 1 milyon Kur’ân-ı Kerim

DÜNYA Müslüman Gençler Asamblesi Genel Sekreteri Muhammed Badahdah, Tacikistanlı gençler için Tacikçe 1 milyon adet Kur’ân-ı Kerim basmaya hazır olduklarını kaydetti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.