13 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Alış verişimizi taksitli yapıyoruz

MasterCard tarafından gerçekleştirilen MasterIndex Araştırması ile kredi kartı kullanıcılarının taksit uygulamasına bakışı belirlendi. MasterCard’dan yapılan yazılı açıklamada, araştırmanın sonuçlarına yer verildi.



SGK’nın yerinde hizmet modeli tuttu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü’nün vatandaşa yerinde hizmet vermek için açtığı sosyal güvenlik merkezlerinin bir yıl içinde bir milyona yakın işlem yaptığı bildirildi.



Depo ve tamirhanelerin kapatılması mahkemelik

Türk Sağlık-Sen, Sağlık Bakanlığı’nın depo ve tamirhaneleri kapatması kararını mahkemeye taşıdı. Bazı illerde depo ve tamirhanelerin kapatılarak çalışanların başka kurumlara gönderilmesi dâvâ edildi.



Et 12 liradan market ve kasaplara satılacak

Tarİm ve Köyişleri Bakanlığı, Et Balık Kurumunca (EBK) Angus cinsi hayvanların karkas etinin fiyatı 12 liradan market ve kasaplara satılacağı bildirildi.



THY krizde kâr etti

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, kriz döneminde yüzde 10 kâr marjını yakalayan dünyadaki çok az sayıda havayolundan birinin de THY olduğunu bildirdi.



165 kişi mikro kredi ile iş sahibi oldu

Trabzon Valiliği ile Trabzon Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü projelerden biri olan “Mikro Kredi”ye başvurup iş yapmak isteyenlerin sayısının giderek arttığı bildirildi.



SAP 2010 Kalite Ödülleri’nde Avea ikinci oldu

Avea, Bütçe Simülasyon ve Raporlama Programı SAP BPC’nin uygulama sürecindeki başarısından dolayı, 2010 SAP Kalite Ödülleri’nde Güney Avrupa ve Ortadoğu Bölgesi’nde ikinci oldu.



Turkcell’den gençlere bedava konuşma fırsatı

Gnçtrkcll’İn, sınav stresinin çok yoğun yaşandığı dönemi daha rahat atlatabilmeleri için gençlere bedava konuşma imkânı sunduğu bildirildi.



Doğalgazda aylık 100 TL tasarruf imkânı

Gelİştİrİlen yer ve duvar tipi kendinden yoğuşmalı kazan teknolojisiyle yüzde 109 performans sağlanarak, her ay daire başına yaklaşık 100 TL doğalgaz faturasında tasarrufu mümkün hale geliyor.



TIR karnesinde yüzde 18 artış

Türkİye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ticaret ve TIR Dairesi Başkanlığı’nın verilerine göre, bu yılın ilk 5 ayında verilen geçiş belgesi sayısında, geçen yıla göre yüzde 13,02’lik, yine aynı dönemde verilen TIR karnesi sayısında da yüzde 18,40’lık artış oldu.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.