13 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Semih'in gözü Fener'de

AİLESİYLE birlikte Fethiye'ye ilk defa tatile gelen Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti.


Daum 7 milyon Avro istiyor

FENERBAHÇE'DEKİ durumu belirsizliğini koruyan Christoph Daum, sarı laciverli yönetime rest çekti. Parasının tamamının ödenmemesi halinde hiçbir yere g

G.Saray Kâzım'a talip mi oluyor?

SLOVAK futbolcu Miroslav Stoch’u ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle


  ERTUĞRUL SAĞLAM YERLİ HOCAYA GÜVENİ ARTTIRDI

ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Bursa'nın başındaki yerli antrenör arkadaşımızın başarısı bizi de gururlandırdı. Yerli hocaya güven daha da arttı'' dedi.


  İlk maçlardaki futbol seyirciye tat vermedi

2010 Dünya Kupası A Grubu'nda ilk maçların beraberlikle sonuçlanmasının ardından gruptaki 4 takımın da 1 puanı bulunuyor.


  Vuvuzelanın yasaklanmasını isteyenlerin sayısı artıyor

GÜNEY Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda, borazana benzeyen ve rahatsızlık verici bir ses çıkarması nedeniyle sporseverlerin büyük bölümünün ''kabusu'' haline gelen yerel çalgı vuvuzelanın yasaklanmasını isteyenlerin sayısı artıyor.


  Xavi İspanya şampiyon olursa saçını boyatacak

DÜNYAKupası'nda H grubunda yer alan İspanya'nın en önemli oyuncularından biri olarak görülen Xavi Hernandez, kupayı almaları halinde saçlarını İspanya bayrağındaki renkler olan sarı-kırmızıya boyatacak.


  G.Kore'de mahkumlara kupa izni

GÜNEY Kore'de cezaevlerinde, mahkumların Dünya Kupası maçlarını izleyebilmesi için bazı kurallara esneklik getirildi.


  Akademi Ligi'nin en iyileri G. Afrika'ya gidiyor

GENÇ sporcuların bilgi ve deneyimlerini paylaşarak futbol yeteneklerini artırmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Coca-Cola Futbol Kampı 15 – 20 Haziran 2010 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Başkenti Pretoria'da düzenleniyor.


  Oğlu hasta olduğu için kupada oynamayacak

AVUSTRALYA Milli Takımı'nda, oğlunun hastalığı nedeniyle özel izin alarak ülkesine dönen kaleci Brad Jones'un 23 kişilik kadrodan çıkarıldığı bildirildi.


  Fil yola girdi, ABD'li oyuncular mahsur kaldı

DÜNYA Kupası'nda C Grubu'nda mücadele eden ABD Milli Takımı'ndan 10 futbolcuyu taşıyan otobüs, yola giren fil nedeniyle sıkışan trafikte mahsur kaldı.


  Parkta seyirciler arasında arbede çıktı, 3 yaralı

GÜNEY Afrika'nın Johannesburg kentinde, seyircilerin Dünya Kupası'nı izlemeleri için hazırlanan bir parkta seyirciler arasında arbede çıktı, 3 seyirci yaralandı.


  Travolta Güney Afrika'da

ABD'Lİ ünlü aktör John Travolta da Dünya Kupası'nı izlemek için Güney Afrika'ya gelen ünlüler arasına katıldı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.