17 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Antalya, şehidini toprağa verdi

ŞIRNAK’IN Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Piyade Er Rauf Adam’ın (21) cenazesi, Antalya’da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.


AYNI YERDEN 24 SAAT İÇİNDE İKİNCİ ŞEHİT HABERİ

Şırnak'ın Uludere ilçesinden, 24 saat içinde bir şehit haberi daha geldi. Dağlık arazi kesiminde dün çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Ulude

KARAKOLA TACİZ ATEŞİ

Gİresun’un Bulancak ilçesi Kovanlık beldesi Jandarma Karakolu’na terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silâhlarla taciz ateşi açıldı. Karakolun güne


  Benzine 3-5 kuruş zam

AkaryakIt firmaları benzine 3-5 kuruş arasında değişen zam yaptı. Fiyat artışının ardından 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 3,62-3,63 liradan 3,65-3,68 lira aralığına yükseldi.


  Üsküdar’a “Mavi Marmara Anıtı” dikilecek

Üsküdar’a, Gazze’ye insanî yardım götüren ‘’Mavi Marmara’’ gemisine yapılan saldırı ve ölen 9 kişi anısına anıt dikilecek. Üsküdar Belediyesinden yapılan açıklamada, Gazze’ye insanî yardım götürürken uluslar arası sularda İsrail askerleri tarafından ‘’Mavi Marmara’’ gemisine düzenlenen saldırıda vefat eden 9 kişi anısına bir anıt yaptırılmaya başlandığı bildirildi.


  Karne heyecanı yarın

İlköğretİm ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 15 milyon öğrenci, yarın karne almaya hazırlanıyor.


  Yargılama sürecine müdahale olmasın

Adalet Bakanı Ergin: “Anayasanın 138. maddesi, TCK'da âdil yargılamayı etkileme gibi hükümler hepimizi ilzam eder. Kimden gelirse gelsin sürmekte olan bir dâvâyı etkileyebilecek mahiyette beyanlardan kaçınmamız gerekiyor. Mahkemelerin kararları elbette eleştirilebilir, hepimiz eleştiririz, ama yargılama süreci devam ediyorken hepimizin bundan imtina etmesi lâzım. Tanıklarla, gizli tanıklarla görüşerek, beyanlarla, bu dâvâları etkileyecek tavırlardan hepimiz kaçınmalıyız.”


  Taş atan çocuklar yine alt komisyonda

Kamuoyunda ‘’taş atan çocuklar’’ olarak bilinen çocuklara ilişkin düzenleme içeren yasa teklifi, Meclis Adalet Komisyonunda, konuya ilişkin ‘’Terörle Mücadele Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’’ ile birleştirilerek, bir kez daha alt komisyona havale edildi.


  Regaib Kandili bu gece

DİYANET İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Regaib Kandili sebebiyle yayımladığı mesajda, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör ve şiddetin, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzurun almasını diledi.


  Rapor açıklandı: Toplu katliâm

Erzurum’da Ermeni katliamını delillerle ortaya çıkaran bilimsel kazı çalışmalarının sonuç raporu açıklandı.


  3. Köprüde ihale bu yıl, ilk harç seneye

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, üçüncü köprüde bu yıl ihaleye çıkmayı planladıklarını, değerlendirme tamamlandığı takdirde ve her şey yolunda giderse inşaatın seneye başlayacağını bildirdi.


  Gauck: Türkiye’nin Avrupa’ya daha güçlü bağlanması sağlanmalı

ALMANYA'DA muhalefette bulunan Sosyal Demokrat Parti (SPD) ve Yeşiller Partisi tarafından 30 Haziranda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday gösterilen, eski Doğu Almanya’da (DDR) insan hakları savunucusu Joachim Gauck, Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde Avrupa’ya bağlatılmasından yana olduğunu söyledi.


  Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 3 yaralı

AKSARAY'DA otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 2’si çocuk 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir’den Aksaray’a giden Mahmut Seçilmiş (36) idaresindeki 58 NT 336 plakalı otomobil, Ağzıkarahan köyü yakınlarında bariyerlere çarptıktan sonra uçuruma yuvarlandı. Berat Can Seçilmiş (14) ile Elif Ceren Seçilmiş (7) kaza yerinde öldü.


  CESET DE, MAAŞ DA YOK

Zonguldak’ta maden ocağındaki grizu patlamasının ardından oluşan ana göçüklerin kaldırılmasına rağmen cesetlerine rastlanılamayan 2 madencinin ailesi, cenazelere ulaşılamadığı için ölüm aylığı ve geliri alamıyor.


  Özel hizmet tazminatı yargıya taşındı

TÜRK Sağlık-Sen, memurlara ödenen özel hizmet tazminatı tutarında, eğitim kriterinin dikkate alınmaması sebebiyle yargıya başvurdu.


  Rektörler Antalya’da toplanacak

ÜNİVERSİTELERİN rektörleri, Avrupa’da ortak bir yükseköğretim alanı oluşturmayı hedefleyen ‘’Bologna Süreci’’ni tartışacak.


  YENİ ASYA OKUYUCULARI ÇEŞME YAT GEZİSİNDE BULUŞTU

İZMİR’İN dünyaca ünlü turistik ilçesi Çeşme, geçtiğimiz Pazar günü Yeni Asya okuyucularını ağırladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.