17 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kaçırılan parada çember daralıyor

TÜRKİYE dışarıya kaçırılan parada çemberi daraltıyor. Bakanlık, yurt dışına çıkarılan paraların takibine imkân veren bilgi değişimi anlaşmalarını yangınlaştırıyor.



Süt açığı, ünlü Ezine peynirini tehdit ediyor

ÜNÜ sadece Türkiye sınırlarında kalmayıp dünyaya ulaşan ‘’Ezine Peyniri’’nin fason tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.



Türkiye, Arap ülkelerinin yatırım rotasında

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün Orta Doğu Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü, Körfez ülkelerinin Avrupa’ya giden yatırımlarını Türkiye’ye çevirmek ve Türkiye’nin fırsatlar ülkesi olduğunu anlatmak için Cumhurbaşkanlığı olarak tanıtım atağı başlattıklarını bildirdi.



Para Politikası Kurulu toplanıyor

MERKEZ Bankası Para Politikası Kurulu, 2010 yılının altıncı toplantısını bugün yapacak. Para Politikası Kurulu’nun yarın yapacağı toplantısına ilişkin piyasadaki ağırlıklı beklenti, faiz oranlarında bir değişime gidilmeyeceği yönünde.



İletişim köprüsü olacağız

CİDDE-Amman-Şam ve İstanbul’u birbirine bağlayacak olan ‘’Jadi Link’’ (Jeddah-Amman-Damascus-Istanbul) Projesi Türkiye’yi iletişim köprüsü haline getirecek.



Tüketici hâlâ kötümser

TÜKETİCİ Güven Endeksi, Mayıs ayında yüzde 0,91 (0,78 puan) oranında artarak 86,58 değerine yükseldi.



Esnafın umudu gurbetçi

KAYSERİ'DE sucuk ve pastırma satıcıları, tatil için memleketlerine gelen gurbetçilerin piyasaya hareketlilik getireceği günleri umutla bekliyor.



Kredi kartı faizi düştü

MERKEZ Bankası, 1 Temmuz 2010 tarihinden geçerli olmak üzere TL işlemlerinde aylık azamî akdi faiz oranını yüzde 2,69’a, aylık azamî gecikme faiz oranını da yüzde 3,19’a düşürdü.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.