17 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

AYNI YERDEN 24 SAAT İÇİNDE İKİNCİ ŞEHİT HABERİ

Şırnak'ın Uludere ilçesinden, 24 saat içinde bir şehit haberi daha geldi. Dağlık arazi kesiminde dün çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Uludere'de önceki gün de el yapımı patlayıcı maddenin infilâk etmesi sonucu bir asker şehit olmuş, üç asker yaralanmış ve operasyon başlatılmıştı.

ŞEHİT MEHMET TEZ BİR YIL ÖNCE EVLENMİŞ

Dünkü çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet Tez'in, Yerköy ilçesinin Belkavak köyündeki babası Rasim Tez, yaklaşık bir yıl önce evlendirdiği oğlunun görevli olarak Şırnak'a gittiğini belirterek, ''Bu kan ne zaman duracak?'' diye sorarken, annesi, ablası ve ninesi fenalık geçirdi

Şehit babasının feryadı

ŞIrnak’In Uludere ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu, 1 korucu yaralandı. Çatışmada 3 PKK’lı da öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, saat 00.20 sıralarında Şırnak Uludere Gülyazı Köyü Karaçallı üst bölgesinde bir terörist grubun Irak’tan yurda giriş yaptığının fark edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Tez (24) şehit oldu, 1 köy korucusu da yaralandı.

3 TERÖRİST ETKİSİZ

HALE GETİRİLDİ

Çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi. Yetkililer, bölgede yapılan gözetleme sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı PKK’lı teröristin Irak’ın iç kısımlarına kaçırıldığının belirlendiğini söyledi.

BİR YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şehit piyade uzman çavuş Tez’in Yozgat’ın Yerköy ilçesinde ikamet eden yakınlarına acı haberi İl Jandarma Komutanlığında görevli Binbaşı Süleyman Gürz, diğer rütbeli personelle haber verdi. Yerköy ilçesinin Belkavak Köyündeki tarım alanlarında çalışmak üzere giden şehit Mehmet Tez’in babası Rasim Tez, oğlunu yaklaşık bir yıl önce evlendirdiğini, görevli olarak Şırnak’a gittiğini belirterek, ‘’Bu kan ne zaman duracak’’ dedi. Fenalık geçiren Anne Fatma Tez, ablası Sultan Tez, ninesi Ayşe Tez’e sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit Mehmet Tez’in yakınları, jandarma tarafından köyden alınarak Yerköy ilçesindeki evlerine getirildi. Şehidin evine Türk Bayrağı asıldı.

DÜN DE 1 ASKERŞEHİT OLMUŞTU

Uludere’de önceki gün de terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilâk etmesi sonucu 1 asker şehit olmuş, 3 asker yaralanmıştı.

17.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Antalya, şehidini toprağa verdi

  AYNI YERDEN 24 SAAT İÇİNDE İKİNCİ ŞEHİT HABERİ

  KARAKOLA TACİZ ATEŞİ

  4 KUM KAMYONU ATEŞE VERİLDİ

  Benzine 3-5 kuruş zam

  Üsküdar’a “Mavi Marmara Anıtı” dikilecek

  Karne heyecanı yarın

  Yargılama sürecine müdahale olmasın

  Taş atan çocuklar yine alt komisyonda

  Regaib Kandili bu gece

  Rapor açıklandı: Toplu katliâm

  3. Köprüde ihale bu yıl, ilk harç seneye

  Gauck: Türkiye’nin Avrupa’ya daha güçlü bağlanması sağlanmalı

  Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 3 yaralı

  CESET DE, MAAŞ DA YOK

  Özel hizmet tazminatı yargıya taşındı

  Rektörler Antalya’da toplanacak

  YENİ ASYA OKUYUCULARI ÇEŞME YAT GEZİSİNDE BULUŞTU

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.