23 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Öğrenciler hikâye yazdı, Millî Eğitim bastı ve dağıttı

ANTALYA’NIN merkez ilçeleri Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Aksu’da karnelerini alan on binlerce öğrenci tatile arkadaşlarının yazdığı öykü kitabı ile girdi.



Can Kardeş Kreş çocukları mezun oldu

NURCAN Özel Eğitim Kurumlar Can Kardeş Kreş ve Gündüz Bakım çocuk kreşine devam eden minikler düzenlediği yıl sonu gösterisiyle göz doldurdu.



Yıl-Mek yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü

BURSA merkez Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 7’den 70’e herkese meslek edindirmeye devam ediyor.



İLESAM-Akçağ Roman-Hikâye ve Şiir yarışması

TÜRKİYE İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ve Akçağ Yayınevi, Türk Edebiyatına yeni eserler ve isimler kazandırmak, Türk Edebiyatına ve Türk kültürüne hizmet etmek amacıyla Roman-Hikâye ve Şiir alanında (Kitap Dosyası) 2010 ve 2011 yıllarında yapılacak bir yarışma düzenliyor.



Barış için 7 km’lik resim yapacaklar

TRABZON’DA düzenlenen 3. Uluslararası Resim Festivali kapsamında 9 ülkeden ressamların da aralarında bulunduğu binlerce kişi, ‘’Savaşa hayır’’ demek ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için 7 kilometrelik bez üzerine dünyanın en uzun ‘’barış resmi’’ni yapacak.



‘Fatih Uluslararası Dostluk Festivali’ başladı

FATİH Belediyesi ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından gerçekleştirilen ‘’İstanbul’un Avrupalı Kardeşleri Projesi’’ çerçevesinde Türk Cumhuriyetleri Birliği’nin katılımıyla düzenlenen ‘’Fatih Uluslararası Dostluk Festivali’’, Sultanahmet Amfi Tiyatro’da başladı.



Kapadokya’da çok sayıda ibadet yeri mevcut

TÜRKİYE’NİN peribacaları ile ünlü, önemli kültür merkezlerinden olan Kapadokya, 92 sit alanı içinde yaklaşık 400 kilise ve şapellerle Hıristiyan turistlerin ilgisini çekiyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.