03 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

MESUT 30 MİLYON AVRO

GÜNEY Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda genç bir takım olmasına rağmen büyük başarı gösteren ve oynadığı futbol ile beğeni toplayarak çeyrek finale yükselen Alman Milli Takımı oyuncularının değerinin arttığı bildirildi.


İtalya'nın favorisi Arjantin

DÜNYA şampiyonu sıfatıyla geldiği 2010 Dünya Kupası'na grup müsabakaları sonunda veda etmek durumunda kalan İtalya, dünya kupasını Arjantin'in kazanac

ARJANTİN- ALMANYA

2010 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde bugün Arjantin ile Almanya karşı karşıya gelecek. Cape Town'daki 66 bin seyirci kapasiteli Green Point Stadı'nda


  Güneş: Trabzonspor'a uyum sağlayacak oyuncu arıyoruz

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, takıma uyum sağlayacak oyuncu arayışlarının sürdüğünü ve iki futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi.


  Bursaspor Arjantinli Steinert'le anlaştı

BURSASPOR'UN transfer ettiği son tangocu Arjantinli Damian Steinert, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.


  Efsane bisikletçi Armstrong son defa pedal çeviriyor

DÜNYANIN en önemli bisiklet yarışmalarından Fransa Turunu 7 kez kazanma başarısı gösteren ABD'li pedal Lance Armstrong, son kez tura katılacağını söyledi.


  Genoa Luca Toni'yi renklerine bağladı

İTALYA Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Genoa, 33 yaşındaki golcü Luca Toni'yi renklerine bağladı. Serie A'nın köklü kulüplerinden Genoa, 2010-2011 sezonundaki golcüsünü buldu.


  Potada Türk Telekom 4 yabancıyı kadrosuna kattı

BEKO Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, 4 yabancı isimle anlaşma sağladı. Türk Telekom Basketbol Takımı'nın genel menajeri Ahmet Arif Turhan ve başantrenör Ömer Faruk Akagün ortak basın toplantısı düzenledi.


  Polat: Yeni statla ilgili herşey yolunda gidiyor

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena ile ilgili yapılan spekülasyonlara inanılmamasını isteyerek, ''Yeni stadımıza ilgili spekülasyonlar var ama her şey yolunda'' dedi.


  Özgener'e göre Dünya Kupası renksiz geçiyor

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Güney Afrika'da devam eden 2010 Dünya Kupası'nın diğer yıllara göre daha renksiz geçtiğini söyledi.


  Gol Kralı kim olacak?

PORTEKİZLİ futbol efsanesi Eusebio, Dünya Kupası'nda gol kralının Arjantinli forvet Gonzalo Higuain veya İspanyol David Villa olacağını söyledi.


  Aykut Kocaman'ı bekleyen tehlike




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.