28 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Ford Kuga ‘Powershift’le otomatik vitesli oldu

TÜRKİYE otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, yeni PowerShift otomatik şanzıman teknolojisi ve cazip fiyatlarla satışa sunduğu 4x4’ü Kuga’yı Dalaman Hilton Otel’de yaptığı lansmanla kamuoyuna tanıttı.



“Herkese Bir Fiat” Kampanyası’nda son günler

FİAT Otomobil ve Fiat Ticarî Araçlar’ın “Herkese Bir Fiat” sloganıyla başlattığı ve büyük ilgi gören mevcut kampanyasında son 3 gün.



Hyundai Accent segmentinin en kaliteli aracı seçildi!

ABD'NİN en önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşu J.D. Power and Associates’in yaptığı 2010 IQS (Initial Quality Study – İlk Kalite Değerlendirmesi) araştırmasında Hyundai Accent segmentinin en kaliteli ve en sorunsuz aracı olarak belirlenirken Hyundai de lüks olmayan markalar arasında “En Güvenilir 3. Marka” olarak seçildi ve üst üste ikinci yıl da ilk üç arasında yer aldı.



Toyota’nın örnek çevreci plazası Fransa’da açıldı

PLAZALARINDA çevreci kriterleri uygulamaya alan ilk otomotiv üreticisi Toyota, La Rochelle/Fransa’da ülkenin en çevreci ve karbon-nötr plazasını açtı.



Peugeot’a “e-HDi” teknolojisi

PSA Grubu Markalar Direktörü Jean-Marc Gales ile Motor ve Aksamlar Direktörü Christian Chapelle, çift yönlü bir alternatör ile bir dizel motoru birleştiren yeni nesil Stop&Start sistemli e-HDi teknolojisini dünya prömiyeri ile tanıttılar.



Toyota Auris’te Haziran fırsatı bitmek üzere

MÜŞTERİ memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden ve kaliteli ürün ve hizmetlerine bunu her zaman yansıtan Toyota, çok özel indirimler sunmaya devam ediyor.



Daihatsu’da avantaj sürüyor

FARKLI müşteri beklentilerini karşılamayı hedefleyen Daihatsu, Terios’un “Şehirli Arazi Aracı” unvanına “Tutumlu ve Çevreci” unvanlarını da ekliyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.