12 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Aile boyu keyif için: Kia Cee’d SW 1.6 Otm.

Station wagon tipi araçların pabucu bir ara dama atılmıştı. Bir kaç yıldır tekrar revaç bularak, showroom’lardaki yerini almaya başladı.



Kia’lara ulaşmak çok kolay

KİA, bütün binek modellerini piyasadaki en rekabetçi fiyatlarla satışa sunuyor.



Toyota’dan Temmuz avantajları

HERKESİ Toyota sahibi yapmayı amaçlayan ve bunun için “Toyota Finans Sistemi” ile cazip ödeme şartları sunan Toyota, lansmana özel olarak Temmuz ayında 6 bin TL’ye varan indirim ve kampanya avantajları ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.



Efsane Jeep® Wrangler’e ödül

EfsanevÎ Jeep®Wrangler, Edmunds’ Inside Line 2010 okuyucuları tarafından en çok talep edilen klâsikler kategorisinde, en çok talep edilen 4X4 seçilerek bir başka önemli ödülün daha sahibi oldu.



Fiat’tan 4 modele cazip kampanya

FİAT Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 15 Temmuz’a kadar geçerli olacak stoklarla sınırlı ve sadece 4 model için geçerli yepyeni bir fırsat kampanyasına imza atıyor.



Skoda Fabia, ayda 346 TL’den başlayan taksitlerle

Skoda, Fabia modeli için faizi yüzde 0.99’a sabitleyerek vadeyi 60 aya kadar uzatan yeni bir kampanya başlattı. Skoda–VDF işbirliği ile 10 bin TL peşinat ödeyerek aylık 346 TL’den başlayan taksitlerle Fabia ayrıcalığına ulaşmak artık çok daha kolay olacak.



Bütün Nissan’lar için sadece Nis-Kasko yeter!

ARTIK “Nis-Kasko” ile, Qashqai’den, Navara’ya kadar bütün Nissan marka araçlar kapsamlı bir sigorta ile güvence altına alınıyor.



Çinli FAW, görücüye çıktı

ÇİNLİ otomotiv üreticisi FAW’ın 4 ticarî modeli Türk tüketicisi ile buluşuyor.



Peugeot, satış adedi yönünden rekor bir yarıyıl yaşıyor

PSA Grubu’nun montajlı komple araç ve ayrık parça satışları % 16,9 oranında arttı ve satış hacmi açısından rekor bir yarıyıl yaşandı.



Dacia’dan şimdi al, Aralık’ta öde

DACIA, ürün gamındaki modellerin uygun fiyatlarına ek olarak müşterilerine bir de ödeme kolaylığı sunuyor ve Temmuz ayı boyunca Logan sedan, Sandero, Logan MCV 5 ve 7 kişilik modellerinde geçerli olmak üzere şimdi al Aralık ayında ödemeye başlama imkânı sunuyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.