30 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kuş serisini unutturacak

FİAT Punto Evo, ilk olarak 1993 yılında üretim bandından inmeye başlar ve kalitesi arttırarak bu günler gelir.



Lancia Stratos efsanesi devam ediyor!

2010 yılında doğuşunun 40. yılını kutlayan Lancia’nın fenomen modeli Stratos’un özel girişimci Michael Stoscheck ve Fenomenon tasarım şirketi sahibi Christian Hrabalek’in girişimleriyle yeniden hayat bulan ve Pininfarina tarafından üretilen versiyonu, bütün dünyadaki hem Lancia, hem de Stratos fanatiklerinin dikkatlerini üzerine çekti.



Fiat’tan geleceğin şehir otomobili konsepti

İTALYAN otomobil üreticisi Fiat’ın Latin Amerika otomotiv mühendislik ve tasarım bölümü tarafından geliştirilen FCC III (Fiat Concept Car) isimli konsept aracı, Ekim ayında düzenlenecek olan 2010 Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda resmen tanıtılacak.



Yeni Fiat Doblo 6 ayda 10 bini geçti

TOFAŞ'IN Bursa’daki fabrikasında üretilen ve geçtiğimiz yakın dönem içinde 1 milyoncusu törenle banttan inen Fiat Doblo’nun yeni nesli, Türkiye’de satışa sunulmasının ardından tam 6 ay sonra 10 bin adeti aşan satış başarısına imza attı.



Sınıfının en hesaplısı Kia Picanto

KİA'NIN minik sınıftaki başarılı temsilcisi Picanto, 21,550 TL’den başlayan fiyat etiketiyle sınıfındaki en hesaplı alternatif olarak öne çıkıyor.



Peugeot’dan sıra dışı bir otomobil: RCZ

Peugeot RCZ, bir konsept otomobilin hayata geçmesinin ötesinde, Peugeot markasının yenilenme unsurlarından birini ve “keyif modelleri” çizgisinde yeni bir aşamayı oluşturuyor.



Moskova otomobil fuarında 600 yeni araç görücüye çıktı

RUSYA'NIN başşehri Moskova’da düzenlenen ‘Uluslararası Otomobil Fuarı’na ilgi büyük. Ekonomik krizden çıkış sürecinde olan Rusya’da lüks otomobil tüketimi giderek artıyor.



Toyota’da çocuklar emin ellerde

MÜŞTERİ odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Toyota çocuk güvenlik koltuklarında yüzde 15 indirim ve Worldcard’a 6 taksit imkânı ile çocuklarımızın güvende olmasını kolaylaştırıyor.



Peugeot 206+ Sportium pazara sunuldu

Peugeot markasının 200 yıllık tecrübesiyle yansıttığı sportifliği en çekici şekilde taşıyan modeller olarak ortaya çıkan Yeni Peugeot 207 ve 308 Sportium özel seri araçların ardından, Sportium serisi 206+ Sportium ile zenginleşiyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.