30 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Türkiye açılışta şov yaptı,Fransa İspanya'yı şok etti

2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın ev sahibi Türkiye, ilk 14 sayısını dört üçlük ve bir smaçla bulduğu Ankara’daki Fildişi Sahili maçını 86-47’lik skorla kazanarak şampiyonaya rüya gibi bir başlangıç yaparken, zayıf rakibi önünde özellikle uzun oyuncularımızın istenilen performansı veremediğini gözlemledik.


Volkan'ın golünden çok bu hareketi konuşuldu

SÜPER Lig'in 3. haftasında Sivasspor'u kendi evinde 2-0 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi oynamadıkları bu maçta rakibe fazla g

Sivas'ta hakem Cüneyt Çakır'a öfke

SİVASSPOR Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Cüneyt Çakır tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış, fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyet


  Trabzonspor 3'te 3 yapmak istiyor

SÜPER Lig'in ilik iki haftasında Ankaragücü ve Fenerbahçe galibiyetleri sonucu liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor bugün Antalya deplasmanından da galibiyetle dönüp üçte üç yapmak istiyor.


  Kuruçeşme Arena'da ücretsiz maç keyfi

A MİLLİ Basketbol Takımı'nın yanı sıra Türkiye'de düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na da ana sponsor olan Turkcell, 31 Ağustosta Ankara'da oynanacak.


  İbrahimoviç Milan'da

İTALYA Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Boşnak asıllı İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'i kadrosuna kattı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.