06 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Hurdada cezalar silinecek

MODEL yılı 1985 ve daha eski otomobil, motosiklet, otobüs, kamyon gibi taşıtlarını 31 Aralık 2011 tarihine kadar il özel idarelerine bedelsiz teslim eden araç sahiplerinin motorlu taşıtlar vergisi borcu ile bu vergiye ait gecikme zammı, gecikme faizi ve vergi cezaları silinecek.



Sağlıklı ekonomi için orta sınıf gelişmeli

ABD Başkanı Barack Obama, sağlıklı ekonomi için orta sınıfın ekonomik gelişmesinin çok önemli olduğunu belirterek, orta sınıfa yardım etmeye her zaman hazır olduklarını söyledi.



Açlık sınırı arttı, yoksulluk sınırı düştü

BELEDİYE ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası’nın (Bem-Bir-Sen) ‘’Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması’’na göre, Ağustos ayında açlık sınırında artış olurken, yoksulluk sınırında gerileme yaşandı.



Müteahhitler ÇEKMÜDER’i kurdu

İSTANBUL'UN ‘’önde gelen’’ müteahhitleri Çekmeköy’de tek çatı altında toplanarak, Çekmeköy Müteahhitler Derneğini (ÇEKMÜDER) kurdular. Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, 300 üyesi bulunan derneğin genel başkanlığına Hakkı Çelik getirildi.



Avea’dan bir ilk daha

AVEA aboneleri, yiyecek içecek otomatları üzerinden Avea Mobil Ödeme servisi ile ürün satın almanın yanı sıra TL yükleme işlemlerini de gerçekleştirebilecek.



İran’ın ithalatında Türkiye 4. sırada

İRAN'IN en çok ithalat yaptığı ülkeler arasında Türkiye’nin dördüncü sırada yer aldığı bildirildi. İran gümrüğünün verilerine göre, yılın ilk beş ayında Türkiye’den yapılan ithalat, toplam ithalatın yüzde 6,54’ünü oluşturdu.



Türk Telekom ‘hatta çözüm’ ile ayda 2 ton kâğıt tasarrufu sağladı

TÜRK Telekom, ‘’haTTa Çözüm’’ uygulaması ile ayda 2 ton kâğıt tasarrufu sağladı. Türk Telekom’un yazılı açıklamasına göre, şirket, ‘’haTTa Çözüm’’ uygulaması ile müşterilerinden gelen arıza, nakil ve yeni bağlantı taleplerini akıllı telefonlar (PDA) ile takip ederek kâğıttan ve zamandan kazanıyor.



İGED’den Pakistan’a yardım

İSTANBUL Genç İş Adamları Derneği (İGED), 27 kişilik iş adamı heyetiyle Pakistan’a giderek yardım faaliyetlerinde katıldı.



FED: Türkiye, krizden toparlanarak çıktı

ABD Merkez Bankası (FED) Parasal İşler Bölümü Kıdemli Ekonomisti Seth Carpenter, Türkiye ekonomisinin, küresel durgunluktan güçlü bir şekilde toparlanarak çıktığını söyledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.