06 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Çocuklarımıza sürülen kara leke kalksın

Ağrı’da vatanî görevini yaparken intihar ettiği iddia edilen Volkan Kamalak’ın babası Hayri Kamalak, “Bizler aynı acıyı yaşayan aileler olarak bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istiyoruz. Çocuklarımıza sürülen kara lekenin kalkması, için mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.


Kavaf: Sivil anayasa şart

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Türkiye’nin kalkınma sürecini hızla devam ettirebilmesi için ‘’ayağındaki prangaları söken yeni, sivil bir anayasaya

Demirtaş: Boykot da demokratik seçenek

BarIş ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 12 Eylül’deki halk oylamasını boykot etmenin demokratik bir seçenek olduğunu söyle


  Yeni adlî yıl bugün başlıyor

AdlÎ ve idarî yargıda yeni adli yıl bugün başlıyor. Adlî yılın başlaması dolayısıyla bugün Yargıtay’da tören düzenlenecek.


  Kocaeli’de “Demokrasi Tüneli” açıldı

Kocaelİ’de gerçekleştirilen ‘’Demokrasi Şöleni’’ kapsamında duvarlarında Türkiye’nin yakın tarihine ilişkin bilgi ve fotoğrafların bulunduğu ‘’Demokrasi Tüneli’’ törenle açıldı.


  Özgürlük yoksa kalkınma da yok

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, ‘’Teşebbüs hürriyeti, din ve vicdan özgürlüğü, düşünce ve düşünceyi ifade etme özgürlüğü olmayan yerde kalkınma olmaz’’ dedi.


  Belediye otobüsünü kaçırdı

ÜSKÜDAR’da park halindeki otobüsü kaçıran bir kişi, polisin takibi sonucu Tuzla’da yakalandı.


  ‘Başörtüsünü rahibe kıyafetine benzeten’ afişe çifte soruşturma

İçişleri Bakanlığı, “Başörtüsünü rahibe kıyafetine benzeten’’ afişleri astıran CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci hakkında idarî soruşturma başlatırken, CHP Sözcüsü H. Suha Okay da, konuyla ilgili kendi iç bünyelerinde de derhal bir soruşturma açılacağını bildirdi.


  10 ilde KPSS operasyonu

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından KPSS soruşturması kapsamında 10 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 37 kişi gözaltına alındı. Operasyonla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildiren Adana Valisi İlhan Atış, yakalanacak kişi sayısının artabileceğini belirtti.


  Üniversiteye Kayıtta yarın son gün

31 Ağustos’ta başlayan üniversitelere kayıt işlemleri yarın sona erecek.


  Başbakan’dan “acı” tesbit

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerinin genelinin yoksulluğun had safhada olduğu, hoşgörüsüzlüğün arttığı, terörün artık alın yazısına dönüştüğü bir çağı yaşadığını belirterek, ‘’Hiç kuşkusuz bu manzara bizi var eden öğretilerin eseri değil’’ dedi.


  AB’nin Türkiye’ye ihtiyacı var

İTALYA Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonunda Demokrat Parti (DP) üyesi olarak görev yapan Francesco Tempestini, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) üyeliğinin Avrupa yararına olacağını ifade ederek, ‘’AB olarak Türkiye’ye ihtiyacımız var.


  Hizmet TIR’ı tura hazır

Hizmet TIR’ı tura hazır...




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.