14 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Aynı Allah’a inanıyoruz

ABD’nin başkenti Washington’da 11 Eylül saldırılarında hayatlarını kaybedenleri anmak için yapılan “Birlik Yürüyüşü”nde Hıristiyanlardan Müslümanlara, Yahudilerden Hindulara, farklı din ve inançtan Amerikalılar, birbirlerinin dinî merkez ve ibadethanelerini dolaştı ve “farklılıklara saygı” çağrısı yaptı.


İsveç, trafikte örnek ülke olacak

Bİrleşmİş Milletler (BM) tarafından yapılan araştırmaya göre, trafik kazalarından kaynaklanan ölüm oranlarında İsveç en düşük seviyede.

Kafkaslarda operasyon: 15 ölü

Rusya’nin Kafkas bölgesinde bulunan Dağıstan Cumhuriyeti’nde güvenlik güçleri direnişçi gruplara yönelik operasyona başladı.


  Afrika yardım bekliyor

İNGİLTERE'NİN eski başbakanı Tony Blair başkanlığında, Afrika’daki yoksulluğa çözüm çabaları çerçevesinde kurulan bir komisyon, kıtanın milyarlarca dolar yardıma ihtiyacı olduğunu bildirdi.


  Mahsur madenciler egzersize başlayacak

ŞİLİ'DE 39 gündür yerin 700 metre altında mahsur 33 madenci, çıkışlarına hazırlık için form'a girmelerini sağlamak amacıyla, yukardaki bir antrenör tarafından her gün bir saat egzersize tabi tutulacak.


  UAEK yönetim kurulu Viyana'da toplandı

ULUSLARARASI Atom Enerjisi Kurumu(UAEK) Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, kurumun Viyana’daki merkezinde dün başladı. Toplantının gündeminde İran, Suriye ve Kuzey Kore nükleer programına ilişkin son gelişmeler ilk sırada yer alıyor.


  Keşmir’de Hindistan’a karşı protestolar devam ediyor

MÜSLÜMANLARIN çoğunlukta olduğu Cammu Keşmir eyaletinde Hindistan yönetimine karşı protestolar devam ederken, sokağa çıkma yasağına rağmen yollara dökülen on binlerce gösterici özgürlük sloganları attı ve polisle çatıştı.


  Mladiç'in eşi “ruhsatsız silâh”tan yargılanacak

BOSNA savaşı sırasında (1992-1995) soykırım yapmak suçundan aranan Bosnalı Sırpların askeri lideri Ratko Mladiç’in eşi Bosilya Mladiç, ‘’ruhsatsız silâh bulundurmak’’ suçundan yargılanacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.