28 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

İstanbul’u en güzel “ezanlar’’ tarif eder

DEVLET Bakanı ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti (AKB) Ajansı Koordinasyon Kurulu Başkanı Hayati Yazıcı, ‘’İstanbul Ezanları’’ kitabında, Bilal-i Habeşi’den beri ezanla ilgili olması gereken her şeyin bulunduğunu belirterek, ‘’Uzmanların elinden çıkan bu kitabın kütüphanemizde önemli bir yer tutacağını düşünüyorum’’ dedi.



Arapça öğretiminde yeni model

GEÇTİĞİMİZ Mayıs ayında İstanbul’daki İmam Hatip Liseleri arasında görkemli bir dil şöleni olarak düzenlediği “Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları” ile adından söz ettiren Akademistanbul Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri ile Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği yeni bir eğitim projesiyle daha gündemde.



“Engelli Yazarlar Edebiyat Ödülleri” için yarışma

ENGELLİ yazar ve adaylarının seslerini duyurabilmeleri için düzenlenen ‘’2010 Ben Yazarım Yayınları 1. Ulusal Engelli Yazarlar Edebiyat Ödülleri’’ yarışmasına başvurular 30 Eylül’de sona erecek. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinden yapılan açıklamada, Türkiye’de engelli yazar ve adaylarının, seslerini duyurabilmeleri, dünyalarının kapılarını açıp, değerlerini paylaşabilmeleri için sosyal sorumluluk çerçevesinde düzenlenen ilk ve tek edebiyat yarışması ‘’Ben Yazarım Yayınları Ulusal Engelli Yazarlar Edebiyat Ödülleri’’ne başvuruların 30 Eylülde sona ereceği bildirildi.



Zambak’tan yeni set

SON günlerde dizilerde yaşanan ahlak bozucu sahnelerden sonra gözler çocukların davranışlarına yapacağı etkiyi tartışmaya başladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.