28 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Bu yasağın kaynağı da anayasa

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ali Em, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna üye seçimleri sürecindeki propaganda yasağıyla ilgili olarak, ‘’Propaganda yasağını biz koymadık. Anayasanın geçici 19. maddesinde var ‘Propaganda yasaktır’ şeklinde. Oradaki hükmü genelgeye yansıttık’’ dedi.


SİYASET YİNE BAŞÖRTÜSÜ SINAVINDA

Erdoğan Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin soruları cevaplarken, 'Anayasayla ilgili olarak tabiî ki görüştük de, bugün dedik: ‘Meydanlarda birşeyi k

Samsun-Ceyhan’a 3'üncü ortak

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Samsun-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı Projesi’ne Türkiye ve Rusya’nın yanı sıra İtalya’dan ENI şirketinin


  Ahmet Özal ifade verdi

8. CUMHURBAŞKANI Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, babasının suikasta uğradığına ilişkin açılan soruşturma kapsamında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine gelerek ifade verdi. Özel otomobiliyle öğle saatlerinde adliyeye gelen Özal, hakim ve savcıların kullandığı kapıdan giriş yaptı.


  Göç mağdurları araştırılsın

BDP, ‘’Türkiye’de yaşanan zorunlu göç ve mağdurları’’ ile ilgili Meclis Araştırması açılmasını istedi.


  Grevde ''575 yıl'' kayboldu

GREVLERDE geçen yıl yaklaşık 575 yıla karşılık gelen 209 bin 913 iş günü kayboldu.


  Antalya’daki bira festivaline Yeşilay tepkisi

YEŞİLAY Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bira festivalinde bedava bira dağıtılmasına şiddetle tepki gösterdi. Y


  “Bediüzzaman Tır’ını görünce gözyaşlarımı tutamıyorum”

GAZETEMİZE nur talebelerinin Çorum’daki çileli yıllarını anlatan Çorum’da bir zamanlar ticaret yapmış olan Şerafettin Küçükdingil, Nur Risâleleri ile tanışma hikâyesini de anlattı.


  Bediüzzaman Çorum’un kalbine yerleşti

ANKARA'DAN Sungurlu ve Çorum’a gitmek üzere yola çıkan Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı Kırıkkale’ye de uğrayarak Çorum’a ulaştı. Cumartesi günü Ankara’da yoğun katılımlı ve büyük yankı uyandıran tanıtım programları ve bir konferans gerçekleştiren Hizmet Tırı ekibine Çorum istikametinde Bediüzzaman Beşlemesi yazarı İslâm Yaşar da eşlik etti.


  Çorum yerel medyasına TIR haberleri damgasını vurdu

Çorum’un en köklü ve etkili gazetelerinden Çorum Hakimiyet Gazetesi de sürmanşetten fotoğraflı olarak duyurduğu haberi, içeride de tam sayfa ve fotoğraflı olarak destekledi.


  Şaban Döğen’i rahmetle andık

GÖZYAŞLARINI tutamayan asırlık nurculardan biri de Şerafettin Küçükdingil idi...


  Mahalli basın büyük ilgi gösterdi

BU söz aslında iki anlamda da doğruydu. Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı hem konakladığı alan itibariyle, hem de manevi anlamda Çorumluların kalbinde yer edinmişti.


  Van, Hizmet TIR’ına hazır

VANLILAR, 1 Ekim Cuma günü şehirlerine gelecek olan Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tır’ını heyecanla bekliyor.


  Temaslar olumlu, sonuç bekliyoruz

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Erbil’deki temaslarının olumlu geçtiğini, ancak bölgeden daha fazla somut gelişmeler beklediklerini ifade etti. Atalay, terör konusunu Barzani ve diğer hükümet mensuplarıyla tüm boyutları ile görüştüklerini söyledi.


  Eylemsizlik devam etsin

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, terör örgütünün eylemsizlik kararına ilişkin, ‘’Umuyoruz ki eylemsizlik, artık mühletsiz bir şekilde kalıcı hale gelebilsin’’ dedi.


  Katliam soruşturuluyor

Hakkari merkeze bağlı Geçitli köyü yakınlarında, bir minibüsün geçişi sırasında meydana gelen ve 9 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlamayla ilgili soruşturmanın gizlilik içinde devam ettiği, fezlekenin henüz hazırlanmadığı belirtildi.


  Şırnak’ta mayın patladı: 2 yaralı

Şirnak'in, Namaz Dağı bölgesinde terör örgütü tarafından mayın patlatılması sonucu 1 astsubay ile 1 uzman çavuş yaralandığı bildirildi.


  Küçükçekmece’de 5 araç kundaklandı

Küçükçekmece’de aynı sokak içinde park halindeki 5 araç, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Olay, saat 01.30 sıralarında Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Penguen Sokak’ta meydana geldi.


  Meclis'in çiçekleri, ‘akıllı saksılar’la kurumayacak

TBMM’ye, toprak sıcaklığını kontrol ederek bitkinin su ihtiyacını karşılayan “akıllı saksılardan” alındı. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’in, 23. Dönem 4. Yasama Yılı Faaliyet Raporunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü faaliyetleri arasında ‘’akıllı saksılar ithal edildiği’’ nin yer aldığını belirterek, buna ilişkin sorular yönelttiği önergesine, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil yazılı cevap verdi.


  Preveze Deniz Zaferi'nin 472. yıl dönümü kutlandı

Preveze Deniz Zaferi’nin 472. yıl dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü, İstanbul’da törenle kutlandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.