14 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Akaryakıtta karmaşa var

Aytemiz Petrol Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aytemiz, Türkiye’nin akaryaktta şeffaflaşamadığını belirterek, Enerji Bakanlığının karmaşayı bitirmesi gerektiğini kaydetti.



Kurbanlıklar yüzde 40 pahalı

Kurban Bayramına yaklaşık bir ay kala, büyükbaş kurbanlıkların karkas kilogram fiyatı, geçen yıla göre yüzde 40’lık artışla 20 lira oldu. Buna göre, geçen yıl 3 bin 500 liraya alınabilen 250 kilogram karkas et çıkaran bir kurbanlığa bu yıl en az 5 bin lira fiyat isteniyor.



Ekmeğe zam tartışması

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı İbrahim Balcı, ekmeğe yüzde 15’in üzerinde olmamak kaydıyla zam kararı aldıklarını söylerken, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, “Federasyonun zam yetkisi yok” dedi.



Damızlık hayvan kesimi durdurulmalı

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen, ‘’Mezbahanelerde sağlıklı, damızlık hayvanlarımız kesliyor.



İGDAŞ, INGAS’ı Üsküp’de topladı

Dünyanin sayılı metropollerinden İstanbul’un doğalgaz dağıtımını yapan İGDAŞ’ın, bilgi birikimi ve tecrübesini paylaşmak amacıyla düzenlediği Uluslararası Doğalgaz Sempozyumu’nu, bu yıl INGAS THE BALKANS adıyla Üsküp’de gerçekleştirildi.



Yoksul vatandaşa bedava elektrik verme hazırlığı

Dİcle Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (DEDAŞ) özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi veren Karavil-Ceylan Ortak Girişim Grubu, yoksul ailelerden belli bir miktara kadar enerji bedeli talep etmeyecek.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.