15 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Engelli sporcular Avrasya'ya hazır

PAZAR günü gerçekleşecek olan 32. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu’na Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 9 sporcusu ile katılacak.

İçlerinde geçtiğimiz yıl düzenlenen 31. Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu Tekerlekli Sandalye Kulvarında birinci olan Hamide Kurt ve Ömer Cantay ‘ın da aralarında bulunduğu 9 sporcu bu yıl da oldukça iddialı. Bu yıl İsveç ve İtalya’da yapılan Uluslararası Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Hamide Kurt ve Ömer Cantay’ın bu yıl yapılacak maratonda birinciliği kimseye kaptırmaya niyetleri yok. Olimpiyat Stadı’nda çalışmalarını sürdüren sporcular ‘’başarının kolay kazanılmadığını ve bu maratonu kazanmak için her gün saatlerce antrenman yaptıklarını” söylediler.

2012 OLİMPİYATLARI İÇİN FIRSAT

Sporcular ayrıca; ‘’Halkın içinde olup mücadele etmek ve insanlara var olduğumuzu göstermek bizim için onur verici. Bu yarışmalar aynı zamanda 2012 Londra Olimpiyatları’na daha iyi hazırlanmamız için büyük bir fırsat" dediler. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcuların azimlerinin övgüye layık olduğunu ve Bağcılar Belediyesi olarak her zaman onların yanlarında olacaklarını söyledi. Başkan Çağırıcı, “Bağcılar Engelliler Spor Kulübü’nün sürekli yeni başarılara imza attığını ve bunun uluslararası alana taşınması bizi oldukça gururlandırıyor” dedi.

15.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  ARDA'YA DESTEK VERDİ

  Acemi Semih'e ilk uyarı

  TUNCAY AYRILIYOR

  Engelli sporcular Avrasya'ya hazır

  Galatasaray, Beşiktaş ve Banvit'in rakipleri belli oldu

  Fenerbahçe'nin eski kalecisi Hazım Cantez vefat etti

  Konya'da tek tezahürat “küfür yok” olacak

  Lider Bursaspor evinde Karabükspor'la oynuyor

  SÜPER LİG'DE 8. HAFTA PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.