21 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Otoyol ve köprüler özelleştiriliyor

Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınmasına ilişkin Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararı bugünkü Resmî Gazete’de yayımlandı.



Madende istihdama ‘grizu korkusu’ engeli

Zonguldak’ta 17 Mayısta meydana gelen grizu patlamasında taşeron firma çalışanı 30 işçinin vefat etmesi, özel kömür ocağı firmalarının istihdam açığını gidermesini de olumsuz etkiledi.



Çiftçilerin 2 milyar lira elektrik borcu var

Türkİye Su Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜS-KOOP) Genel Başkanı Ali Halis Uysal, Türk çiftçisinin tarımsal elektrik borcunun faizi ile birlikte 2 milyar lirayı bulduğunu bildirdi.



Önümüzdekı yil ıstıhdam artacak

Gelecek yıl Türkiye’deki işletmelerin dörtte biri, dünya ölçeğinde ise işletmelerin üçte birinden fazlası personel istihdamında bulunacak.



Sigortalı sayısı 1 milyon arttı

Ekonomİk büyüme ve kayıt dışı istihdamla mücadele çalışmalarıyla Şubat-Temmuz 2010 döneminde Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayıtlı işçi sayısına 1 milyonun üzerinde artış yaşandı.



Arabağlantı ücreti düşünce refah artıyor

Avea Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan, İngiltere’de yapılan bir araştırmanın, ara bağlantı ücretlerinin düşürülmesinin toplam refahı yıllık 2,5 milyar sterline kadar arttırabileceğini gösterdiğini bildirdi.



Domateste fiyat arttı, salçada rota Çin’e döndü

Bu yıl Türkiye’de yaklaşık 215 bin ton salça üretiminin yapıldığı bildirildi.



Türkiye - ABD ticarî ilişkilerinde yeni dönem

Türkİye ile ABD arasındaki “ABD-Türkiye Ekonomik ve Ticarî Stratejik İşbirliği Çerçevesi” kapsamında, iki ülke arasındaki ticarî ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde ilk adımlar atıldı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.