03 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Iverson'a Avrupa'dan seyirci

BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, transferiyle Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandıran yeni oyuncuları Allen Iverson'ın takım arkadaşlarıyla birlikte kendilerine şampiyonluk sevinci yaşatacağını söyledi.

Yalçın, Iverson'ı sadece şampiyon olmak için transfer etmediklerini, bu transferle hem Türkiye'nin tanıtımına katkı yaptıklarını, hem de basketbola ilgiyi daha da arttırmayı planladıklarını dile getirdi. Iverson'ın kalitesinin yanında takım arkadaşlarının da NBA yıldızına büyük destek vermesi gerektiğini kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ''Iverson takım arkadaşlarının yardımıyla Beşiktaş'ı şampiyon yapacaktır. Takım arkadaşlarının da buraya çabuk uyum sağlaması için kendisine yardım etmesi gerekiyor. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası ve ULEB Avrupa Kupası'nda da şampiyonluk istiyoruz. Iverson'ın kariyeri ortada. Takımda liderliğe soyunacak. Kendisini yakından tanıyoruz'' dedi.

Yönetici Şeref Yalçın, Iverson transferinin Avrupa'da da büyük yankı uyandırdığını ve buradan da çok insanın NBA patentli yıldızlarını izlemeye geleceğini dile getirdi. Basketbolu seven gençlerin Iverson'ı örnek alacağını vurgulayan Yalçın, şunları söyledi: ''Iverson, geçen sezon NBA'de 20 maç oynadı. Türkiye'ye ailesiyle gelecek. Önce kendisi burada olacak. Daha sonrası eşi ve çocukları da burada olacak. Camia olarak kendisini sahiplenmemiz lazım. Yurt dışından, ABD'den ve Avrupa'dan bile insanlar onu izlemek için Türkiye'ye gelecek. Bu şekilde Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağız. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk. Ancak şampiyonluğu kovalarken, bir yandan da bu transferle Türk basketboluna yeni bir ivme kazandırmak istiyoruz. Daha çok insanın basketbola yönelmesini arzuluyoruz. Taraflı tarafsız herkes Iverson'ı izlemeye gelecek.

03.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  3 BÜYÜKLERE İLK 3'TE YER YOK

  TRABZON GELİYOR

  Fatih, Schuster'e saygısızlık yapmaz

  Arda Turan imzalı Guti forması istedi

  Voleybolda Kanada'yı 3-2 yenip, 2. tura çıktık

  Ömer Aşık NBA'nin havasına alışıyor

  Iverson'a Avrupa'dan seyirci

  BASKETBOLDA BU HAFTA

  TOPLU SONUÇLAR

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.