15 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Autoshow kampanyaları sürüyor



Ford Focus’ları aylık 457 TL taksitle alabilirsiniz

BİNEK otomobillerde 3 bin 800 TL, Transit Connect’te 5 bin 300 TL’ye varan özel indirimler ve binek otomobillerde FordOptions ile 396 TL’den başlayan avantajlı aylık ödemeler.



Skoda Autoshow’da karşılık buldu

2010 yılını “Atılım yılı” ilân eden Skoda, özellikle bu yıl piyasaya sunduğu Yeti ve ilk kez fuarda sergilediği Superb Combi ile büyük ilgi topladı.



Öğretmenlere özel yüzde 3 ilâve indirim

Ford’un, “24 Kasım Öğretmenler Günü” kampanyasıyla bütün öğretmenler, sınıfının önde gelen araçlarından Focus 5 Kapı benzinli modeline tam yüzde 3 indirimle sahip olabilecek.



Peugeot'ta 7 bin 200 TL'ye kadar varan indirimler

Peugeot, yoğun istek üzerine Auto Show fırsatlarını sunmaya devam ediyor.



Seat Ibiza Sportourer satışta!

TÜRKİYE'DEKİ ilk kez İstanbul Auto Show’da görücüye çıkan ve ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken Ibiza Sportourer, fuardan bir hafta sonra satışa çıktı.



Hyundai sahte parçalara savaş açtı

TEMEL ilke olarak sürüş güvenliğini en ön planda tutmayı hedefleyen ve kullanıcılarının güvenliğini en önemli konu olarak belirleyen Hyundai, yetkili servis izlenimi meydana getiren özel servisleri, sahte parça üreticilerini ve dağıtımcılarını mercek altına aldı.



Bolu Aladağlar’da Jeep® rüzgârı

05-07 Kasım tarihlerin arasında Bolu Aladağlarlar’daki Mountrain tesislerinde düzenlenen Jeep® Ride & Drive etkinliğinde, Türkiye’de faaliyet gösteren Chrysler Jeep Dodge Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis teşkilâtı temsilcileriyle bir araya gelen Chrysler Jeep Ticaret A.Ş. yetkilileri, keyifli bir marka faaliyetine imza attı.



Daihatsu’lar bebek koltuklu

DAİHATSU, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Terios satın alan müşterilerine “Bebek Koltuğu” hediye ediliyor.



Toyota Kasko ile kazanacaksınız

KASKO poliçelerinde de Toyota kalitesini ve ayrıcalığını yaşamak isteyenler, birbirinden değerli hediyeler kazanıyor.



Dacia’dan şimdi al, baharda öde

DACİA, ürün gamındaki modellerin uygun fiyatlarına ek olarak müşterilerine bir de ödeme kolaylığı sunuyor ve Kasım ayı boyunca Logan sedan, Sandero, Logan MCV 5 ile 7 kişilik ve Duster modellerinde geçerli olmak üzere Kasım ayında al Mart ayında ödemeye başlama imkânı sunuyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.