12 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Bayram zehir olmasın

İleri sürüş teknikleri uzmanı Onur Akçay, sürücüler kurallara uymadığı için her yıl bayram sevincini acıya dönüştüren yurt genelindeki trafik kazalarının birçoğunun, birtakım öneri ve kuralların uygulanması halinde önlenebileceğini söyledi.


Alaçam Yeni Asya bürosu ziyaretçi akınına uğruyor

ALAÇAM Yeni Asya Hizmet Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Yeni Asya Alaçam Temsilcisi N. Serkan Dağlı, şunları söyledi

Sivaslılar bugün Feshane’de buluşacak

SİVAS Platformu’nun organize ettiği “Sivas Tanıtım Günleri” binlerce vatandaşı Feshane’de bir araya getirecek. Bugün saat 10.00’da açılışı yapılacak t


  Köy çocuklarına şehir trafiği eğitimi

KOCAELİ’NİN köylerinde bulunan öğrenciler, şehir trafiğine uyum sağlamaları için trafik eğitimi aldı. Öğrencilerin trafik eğitimine uygun hale getirilen 2 otobüste, öğrencilere emniyet kemeri, kırmızı ışık, yaya geçidi gibi eğitimler veriliyor.


   Temsilciliklerimizden abone atağı

YENİ ASYA Gazetesi Abone ve Dağıtım Koordinatörü Adem Azat, başlattıkları “Abone Kampanyası” çevresinde yaklaşık 30 şehir merkezini ziyaret etti.


  İki otoyolda daha OGS ve KGS geçecek

KEMERHİSAR-Pozantı ve Pozantı-Tarsus-Mersin otoyolunda (Adana Batı Ücret Toplama İstasyonu dahil) 22 Kasımdan itibaren bütün geçişler Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) ile yapılacak.


  İHH’ya 20 bin hisse kurban bağışı geldi

İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurban Komisyonu Sorumlusu Yavuz Dede, vakfa 20 bin hisse kurban bağışı geldiğini söyledi.


  Fakir çocuklara ücretsiz bayram tıraşı

EKONOMİK sıkıntı çeken ailelerin çocukları, bayram öncesi ücretsiz tıraş edilecek. Pendik Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen projeden 3 bin çocuk yararlanacak.


  Mardin artık ‘Kurtuluş Günü’nü kutlamayacak

MARDİN Belediye Meclisi, her yıl 21 Kasım’da kutlanan ‘’Mardin’in Kurtuluş Gününü’’, ‘Mardin’in Onur Günü’’ olarak değiştirilmesini oy birliğiyle kabul etti. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Türk Tarih Kurumu verilerine göre Mardin’in düşman işgaline uğramadığını belirtti.


  Sibirya kaplanı besliyormuş!

DünyanIn en büyük kedisi olarak bilinen Sibirya kaplanı bir Rus’un evinde bulundu.


  Kâbe anahtarının sırrı

Mekke’de Mektep sorumlusu Ahmet Halebî, Kâbe’nin sırlarından birinin de anahtarda gizli olduğunu söyledi. Eşşeybî ailesinden başka birinin Kâbe’nin anahtarını eline geçirmesi halinde bile Kâbe kapısını açamayacağını anlatan Halebî, ‘’Eşşeybî ailesinden bir çocuk gelse kapıyı açabilir. Yabancı bir aile anahtarı eline geçirse bile kapıyı açması imkânsız.


  Mekke’de 24 saat yoğunluk var

Hac için dünyanın dört bir köşesinden Mekke’ye akın eden insanlar, ibadetlerini gerçekleştirmek için zaman mevhumunu unuttu.


  Bayramda yaşlıları unutmayın

Antalya Fethi Bayçin Huzurevi, 123 sakini konuk ediyor. Huzurevi sakinleri, yaklaşan Kurban Bayramı’na hazırlanıyor. Yaşlılar, bayram gibi özel günlerde ise hatırlanmak istiyor.


  Kuzey Kutbunun ilk camisi açıldı

Kanada’nIn en kuzeyinde ve Kuzey Kutup dairesi içindeki ilk cami, Inuvik kasabasında kalabalık bir dâvetli topluluğunun katılımıyla resmen kapılarını cemaate açtı.


  Temizlik ürünlerinde organik trend başladı

Bütün dünyada önce gıdada sonra da tekstilde başlayan organik trendin günümüzde temizlik sektörüne sıçradığı bildirildi.


  Çalışma ofisleri eve dönüşüyor

Rusya’nIn başşehri Moskova’da önde gelen bazı şirketler, çalışanlarının kendilerini daha rahat hissetmeleri ve daha yenilikçi düşünceleri ortaya koyabilmeleri için ofislerde ev ortamı oluşturuyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.