Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 

Kültür-Sanat

Başımıza şifa yağacak

Manisa’yı Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Yavuz Özgün, bu yıl 466. kez saçılacak mesir macunu sebebiyle yapılacak faaliyetlerinin planlandığını, kutlama hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.



Can Kardeşler hem öğrendi, hem eğlendi

Isparta ve Burdurlu Can Kardeşlerin “Okuma programı” gerçekleştirerek keyifli anlar yaşadılar.



Tatilde kitap okunur

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 2’nci el Sahaf Kitap Evi’nin ‘Yarıyıl Tatili Kitap Okuyarak Değerlendirelim’ kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.



Çorum “en iyi”lerini seçti

Çorum Gazeteciler Cemiyeti 1. En İyi Fotoğraf Yarışması ve Mahmut Tunaboylu Öykü Yarışması’nın ödülleri sahiplerine verildi.



Sümela’nın restorasyonu bu yıl tamamlanacak

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç, Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Sümela Manastırı’nın 15 yıldır devam eden aktif restorasyon çalışmalarının bu yıl 1 milyon 100 bin YTL harcanarak tamamlanacağını söyledi.



 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Risale-i Nur’da Avrupa perspektifi yazı dizisi için tıklayın
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004