Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 

Haberler

Cuma’ya kadar kar

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, kentte etkili olan kar yağışının bugün ve yarın da devam edeceğini, cuma günü ise kenti terk edeceğini bildirdi.


Hırant Dink: Nice sessiz Orhan'lar var

BBC’ye konuşan Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Orhan Pamuk için verilen kararın diğer dâvâlardan bazıları için em

AB vizeyi kaldırsın

Türkiye Araştırmalar Merkezi (TAM) Vakfı Direktörü Prof. Dr. Faruk Şen, AB’nin Türkiye ile müzakerelerin başlamasıyla beraber Türk vatandaşlarına yöne


  Dışişleri Bakanlığı mensuplarına tören

Ankara’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dışişleri Bakanlığı mensupları için tören düzenlendi.


  Erbakan, cezasının ertelenmesi için başvuruda bulundu

“Kayıp trilyon” davasında, aldığı 2 yıl 4 aylık hapis cezasının infazının 4. ertelenme süresi dolan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, avukatları aracılığıyla cezasının bir kez daha ertelenmesine yönelik dilekçe ve sağlık raporunu Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdi.


  Taramada tarım sunumuna AB’den tam not

Türkiye-AB katılım müzakereleri kapsamında tarım ve kırsal kalkınma konusunda başlayan ayrıntılı taramada, Türk heyetinin sunumu AB Komisyonu üyelerince beğenildi.


  ‘Vicdan testi’ Avrupa Komisyonu’nda

AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, kamuoyunda ‘’vicdan testi’’ olarak bilinen sınav yüzünden Almanya’yı Avrupa Konseyi’ne şikayet etti.


  Yeni Asya gazetesini gönülden kutluyorum

Yeni Asya Gazetesi’nin Cevşen kampanyasını değerlendiren Ehli Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun “İnsan maneviyatsız olmaz.


  Küçükçekmece Kaymakamı hakkında inceleme

İstanbul Valiliği, gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun Ankara’da uğradığı bombalı saldırıda öldürülmesine ilişkin görülen davanın hükümlüsü Mehmet Ali Tekin’e para yardımı yapılmasına ilişkin Küçükçekmece Kaymakamı H. Osman Ebiloğlu hakkında inceleme başlattı.


  'İngilizler 40 milyon Kızılderili’yi katletti'

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, İngilizlerin 40 milyon Kızılderili’yi katlettiğini iddia etti.


  Kar çiftçiyi sevindirdi

Tarladaki ürünü bir yorgan gibi örterek, donmayı önleyen kar, köklerin güçlenmesini, ürünün daha dirençli olmasını ve verimin artmasını sağlıyor.


  Çığ tehlikesi var

Tüm yurtta etkili olan kar yağışının özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar örtüsünü arttırdığı, bu nedenlebölgede meydana gelebilecek çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.


  Tuzun zararı 50 trilyon

Buzlanmaya karşı kullanılan tuz ya da yapay kimyasal eriyikler yerine kullanılacak zeolit maddesini geliştiren Anadolu Üniversitesi (AÜ) Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yörükoğulları, “Amacımız doğal bir sorunu yine doğal bir yöntemle çözmek.


  Lodosta sobaları söndürün

Bursa’da, lodos nedeniyle bacadan sızan karbonmonoksit gazından 45 kişi zehirlendi.


  Kurban kalbleri birleştirdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İHH, bu yıl on dördüncüsünü gerçekleştirdiği kurban kampanyasında bir milyondan fazla insana Türkiye’deki hayırseverlerin kurban bağışlarını ulaştırdı.


  Taksitli ve garantili mezar taşı

Konya’da mezar taşı imalatı yapan bir firma, pazar payını genişletmek için mezar taşlarına 12 ay taksit uygulaması başlattı.


  Buzda kaymayan ayakkabı

İlköğretim çağındaki çocuklar için üretilen ve tabanındaki düzenek sayesinde buzlu zeminde kaymadan yürümeyi kolaylaştıran ayakkabılar ilgi görüyor.


  Antarktika’da 1 milyon yıllık buz bulundu

Antarktika’da sondaj çalışmaları yapan Japon araştırmacılar, bir milyon yıllık buz parçası buldular.


  Bu fasulye gaz yapmıyor

İngiltere’de yetiştirilen bir fasulye türü, kolayca sindiriliyor ve gaz yapmıyor.



 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Risale-i Nur’da Avrupa perspektifi yazı dizisi için tıklayın
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004