Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 

Kültür-Sanat

Yavaşça’dan TSM ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Bölümü, Tayyare Kültür Merkezi’nde konuk bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça’nın eserlerinin yer aldığı bir konser verdi.



Semazenler Bursalıları büyüledi

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Barış Manço Kültür Merkezi, Konya’dan gelen semazenlere ev sahipliği yaptı.



Tiyatro sanatçısı Sevinç öldürüldü

Tiyatro sanatçısı Mümtaz Sevinç, Üsküdar’daki evinde öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Hacı Esma Hatun Mahallesi Gül Sokak’taki bir evde oturan Mümtaz Sevinç (54) ile aynı evde bulunan Banu B. (49) arasında gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.



AB destekli el sanatları sergisi

Geleneksel Türk el sanatlarının yaşatılması için Avrupa Birliği destekli verilen eğitim çalışmalarına katılanlara sertifikaları verildi. Eğitime katılan kursiyerlerin eserleri de Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde sergilenmeye başladı.



Tarihî miras için platform

Eskişehir’in alt belediyelerinden Odunpazarı Belediyesi, tarihi ve kültürel mirasın korunması için platform kurdu.



 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Risale-i Nur’da Avrupa perspektifi yazı dizisi için tıklayın
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004