Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Spor

 

Dostlar devreye girecek

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, İsviçre-Türkiye milli maçındaki olayların çözülmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan Ulusoy, Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan ile birlikte, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimlerine katılmak üzere İsviçre'ye gitti.

Kura çekimi öncesi UEFA'nın düzenlediği Başkanlar ve Genel Sekreterler Toplantısı'na katılacaklarını söyleyen Ulusoy, muhatapları ile İsviçre-Türkiye milli maçında çıkan olaylarla ilgili görüş alış verişinde bulunacağını belirtti.

Karar aşamasına gelindi

Havalimanında konuyla ilgili soruları cevaplayan Ulusoy, "İsviçre ile Türkiye arasındaki maçta çıkan olaylarla ilgili karar 6-7 Şubat tarihinde karar aşamasına geldi. Ama bu tarihlerde karar verilip verilmeyeceğini bilemiyoruz. İsviçre'deki toplantılarda daha önceki federasyon başkanlığı yaptığım dönemlerden dostlarımız olan federasyon başkanlarımızı göreceğim. Eğer milli maçla ilgili bize sorulanlar olursa onların cevabını tabii ki vereceğiz" dedi.

Dostlarla görüşeceğiz

Olayların çözümüne ilişkin katkınız ne olacak sorusunu ise Ulusoy şöyle cevapladı: "Muhakkak ki 7,5-8 senede çok dostlar edindik. O dostlarımızın birçoğu da şu anda UEFA ve FİFA da olan dostlarımız. Onlarla temaslarımız Türkiye maçı ile ilgili olmasa da tabii orada bu konuda sorular olacak.. Yeni seçilen bir başkan olarak bizim de görüşlerimiz istenirse sunacağız. Benden önceki federasyon başkanı ve özellikle Şenez Erzik'in bu konuda büyük girişimleri oldu. Bundan sonra görev bizim olduğuna göre biz de ülkemiz adına mücadeleyi vereceğiz. Yarın ve ertesi gün olmasa da daha sonraki günlerde bu mücadeleyi vereceğiz. İnşallah başarılı oluruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Ülkemiz adına katkımız olursa, ki olmalı elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Serkan bugün ifade verecek

Öte yandan, FIFA Disiplin Komitesi'nin, görüşlerine başvuracağı Fenerbahçe'ninmilli futbolcusu Serkan Balcı'nın yanı sıra, federasyon adına Metin Kazancıoğlu, avukatlar Anıl Gürsoy ve Ayhan Çopuroğlu ile Almanya'dan 2 avukatın da bugün Zürih'e gidecekleri bildirildi.

26.01.2006


 

Ailton: F.Bahçe çok büyük takım

Beşiktaş'tan Hamburg SV takımına kiralık olarak transfer olan Ailton Goncalves Da Silva, Hamburg'ta coşkuyla karşılandı.

Türkiye'ye bir türlü uyum sağlayamayan Ailton'un Bundesliga'nın güçlü ekibi Hamburg'a transfer olması kesinleştikten sonra çarsamba günü İstanbul Havaalanı'ndan Münih'e oradan da Hamburg'a uçtu. Brezilyalı oyuncuyu Hamburg'ta birçok Hamburg SV (HSV) takımı taraftarı, Brezilyalı sevenleri ve çok sayıda basın mensubu karşıladı.

Mutlu olduğu gözlenen Ailton, bol bol gülücük dağıttı. HSV takımı hayranlarına bol bol imza da dağıtan yıldız oyuncu, basın mensuplarının sorularına cevap vermemeyi tercih etti. Soruların hepsini basın toplantısında cevaplayacağını söyleyen Ailton, Hamburg'ta olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade etti. Beşiktaş'la ilgili sorunları da cevapsız bırakan Ailton, İstanbul'u çok özleyeceğini, Türkiye liginde oynayan Fenerbahçe için "Çok büyük bir takım" ifadelerini kullandı.

26.01.2006


 

Halilhodzic kızdırdı

Trabzonspor yönetimi, her başarısızlık sonrası futbolcuları suçlayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in dikkatini çekti.

Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana alınan başarısız sonuçların faturasını sürekli futbolculara kesen Halilhodzic'in bu tutumu yönetimi ve futbolcuları rahatsız etti. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, hocanın bu tutumundan bir an önce vazgeçmesini ve elindeki kadroyu sevmesini, elindeki mevcut kadrodan en iyi verimi almak için çalışmasını istediği öğrenildi.

26.01.2006


 

Trabzon Jun'u Beşiktaş'a verdi

Trabzonspor, Çek oyuncusu Tomas Jun'u Beşiktaş'a verdi.

Kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile TrabzonsporKulübü Başkanı Nuri Albayrak arasında yapılan transfer görüşmesinin olumlu sonuçlandığını ve prensipte anlaşma sağlandığını söyledi. Tomas Jun'un 6 aylığına Beşiktaş Kulübü'ne kiralık olarak verdiklerini ifade eden Kafkas, ''Tomas'ın bonservisi bizde. Bizim oyuncumuz. Satış hakkı da dolayısıyla bizim'' dedi. Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından transfer edilen Tomas Jun, bordomavili takımdan gol atamadan Beşiktaş'a kiralandı.

26.01.2006


 

Gökhan'ı 5 milyon Avro'ya satmam

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri dolaşan golcü futbolcuları Gökhan Ünal hakkında, ''Beşiktaş dahil hiçbir kulübe vermemiz söz konusu olamaz'' dedi.

Recep Mamur, Gökhan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Mamur, Kulüpler Birliği'nin İstanbul'daki toplantısı sırasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e ''(5 milyon Avro da verseniz Gökhan'ı vermem) dedim. Bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu anlattım" şeklinde konuştu.

26.01.2006


 

Alex: En az hata yapan şampiyon olur

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesinin iki takım arasında (Fenerbahçe ve Galatasaray) oynanır hale geldiğini kaydederek, ''En az hatayı yapan şampiyon olacak'' dedi.

İnternette kendisine ait sitede değerlendirme yapan Alex, ''Önde devam ediyoruz. Şampiyonluk iki takım arasında oynanır hale geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray. En az hatayı yapan şampiyon olacak. Umarım bu biz oluruz'' dedi.

Ligin 18. haftasında Gençlerbirliği karşısında sergiledikleri futbolun 3-0'lık skor kadar güzel olmadığını kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, başkent ekibi karşısında galibiyeti ilk yarıda duran toplardan gelen iki golle garantilediklerini ifade etti. Konsantrasyonun çok önemli olduğunu belirten Alex, şunları kaydetti: ''Konsantrasyon, şampiyonluk ve kupa maçları gibi hataların çok şeyi değiştirdiği dönemlerde çok daha önemli hale geliyor. Akıllı davranıp kazanmaya devam etmek zorundayız.

26.01.2006


 

Volkan: Kale benim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un, Gençlerbirliği ile yapılan maçta yedekler arasında yer verdiği kaleci Volkan, kendisine düşen görevin, daha fazla çalışarak kaleyi tekrar ele geçirmek olduğunu ifade etti.

Ligin ilk yarısındaki bütün maçlarında Fenerbahçe kalesini koruyanVolkan, internet sitesinde yer alan ''Zamanı gelince her şey değişir''başlıklı yazısında, konuyla ilgili yapılan spekülasyonlara hem güldüğünü hem de biraz üzüldüğünü belirtti.

26.01.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected] adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004