Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Spor

Dostlar devreye girecek

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, İsviçre-Türkiye milli maçındaki olayların çözülmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan Ulusoy, Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan ile birlikte, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimlerine katılmak üzere İsviçre'ye gitti.


Ailton: F.Bahçe çok büyük takım

Beşiktaş'tan Hamburg SV takımına kiralık olarak transfer olan Ailton Goncalves Da Silva, Hamburg'ta coşkuyla karşılandı.

Halilhodzic kızdırdı

Trabzonspor yönetimi, her başarısızlık sonrası futbolcuları suçlayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in dikkatini çekti.


  Gökhan'ı 5 milyon Avro'ya satmam

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri dolaşan golcü futbolcuları Gökhan Ünal hakkında, ''Beşiktaş dahil hiçbir kulübe vermemiz söz konusu olamaz'' dedi.


  Alex: En az hata yapan şampiyon olur

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesinin iki takım arasında (Fenerbahçe ve Galatasaray) oynanır hale geldiğini kaydederek, ''En az hatayı yapan şampiyon olacak'' dedi.


  Volkan: Kale benim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un, Gençlerbirliği ile yapılan maçta yedekler arasında yer verdiği kaleci Volkan, kendisine düşen görevin, daha fazla çalışarak kaleyi tekrar ele geçirmek olduğunu ifade etti.



 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected] adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004