Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yabancıdan korkmayın

F.Bahçe'nin millî oyuncusu Mehmet Aurelio, kendisi hakkındaki eleştirilere takip ettiğini belirterek, "Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım. Artık ismim hem Türkiye'de hem Brezilya'da Mehmet olacak. Sadece ben değil, diğer yabancılar da bundan sonra milli takımda yer alabilmeli" dedi.

Fenerbahçe'nin (A) Milli Takımında forma giyen futbolcusu Mehmet Aurelio, Türkiye çok mutlu günler geçirdiğini belirterek, ''Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım'' dedi. Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisine röportaj veren Mehmet Aurelio, Türk insanının gerek Trabzon'da gerek İstanbul'da kendisine gösterdiği ilgiyi asla unutamayacağını belirterek, ''Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım. Artık ismim hem Türkiye'de hem Brezilya'da Mehmet olacak. Mecbur değildim, ama Mehmet ismini almayı ben istedim'' diye konuştu.

İLKLER HEP TEPKİ ÇEKER

A) Milli Futbol Takımında görev almasıyla ilgili eleştirileri takip ettiğini anlatan Aurelio, ''Dünyanın her yerinde ilklere tepkiler olmuştur. Bunları anlayışla karşılıyorum. Ancak gerçekleri görmezlikten gelmemek gerekiyor. Sadece ben değil, diğer yabancı oyuncular da bundan sonra milli takımda yer alabilmeli. Dünya futbolu bunun örnekleriyle dolu'' diye konuştu. Mehmet Aurelio, Türk futbolcularına ''Milli takımı yabancılar ele geçirecek'' korkusunu yaşatmanın çok tehlikeli olduğunu belirterek, ''Önemli olan ülkenin başarısını düşünmek'' dedi. Aurelio, Türk futbolcusunun yabancı futbolcudan bir farkı olmadığını da belirterek, şunları söyledi:

DESTEK GELDİ

''Fenerbahçe'de birlikte oynadığım her oyuncunun bugün dünya kulüplerinde oynayabilecek karakteri ve kapasitesi var. Burada anlaşılması gereken tek şey özellikle son yıllarda tüm dünyanın en büyük eğlencesi haline gelen ve ekonomisi günden güne büyüyen futbol endüstrisi içinde takımların başarılı olma zorunluluğunun her kesim tarafından bilinmesidir. Türk oyuncular 'Eyvah yabancılar geliyor, yerimizi alacaklar' korkusu yaşamıyor. Fenerbahçe'deki arkadaşlarım bana çok destek veriyor. Milli takım kadrosu açıklandığında televizyon başında heyecanla isimleri benimle birlikte beklediler ve beni ilk tebrik edenler de aynı Türk oyuncular oldu.''

05.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yabancıdan korkmayın

  Potada 2 basamak yükseldik

  Cenk'e af yolu göründü

  Sağlam'ın tek düşüncesi UEFA

  Hakemler soyuldu

  Kortlardan bir yıldız kaydı

  Irak'ta millî futbolcu kaçırıldı

  Paris'ten Tokyo'ya 260 günde koştu

  Birbirlerine rakip oldular

  Trabzonspor'da Lazaroni krizi

  3 puan iyi ama..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004