Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kortlardan bir yıldız kaydı

New York'ta devam eden ABD Açık tenis Turnuvası'nda, 3. turda elenen ABD'li ünlü raket Andre Agassi, hayranlarının dakikalarca süren müthiş tezahüratlarıyla tenis kariyerine son noktayı koydu.

İçinde bulunulan sezon boyunca, sezon bitiminde kariyerini noktalayacağını sürekli dile getiren Agassi, kariyerinin son ''Grand Slam'' turnuvasına erken veda etti. ABD Açık'ta, TSİ dün sabaha karşı çıktığı 3. tur maçında 112. sıradaki Benjamin Becker'a 7-5, 6-7 (6-4), 6-4 ve 7-5'lik setlerle 3-1 yenilen Agassi, maçın bitiminde dakikalarca alkışlandı.

Ünlü raket Steffi Graf ile evli olan iki çocuğu bulunan Agassi'nin 20 bin hayranı, teklerde 8 ''Grand Slam'' şampiyonluğu bulunan ve bir çok tenisçinin idolü olan rakete, çılgınca tezahüratta bulunarak veda etti. Karşılaşma bitiminde gözyaşlarını tutamayan Agassi, hayranlarına seslenerek, ''Skor tabelası bugün kaybettiğimi söylüyor ancak neler kazandığımı söylemiyor'' diye haykırdı. Geçen 21 yıl boyunca ''sadakat'' bulduğunu söyleyen Agassi, ''Hem kortlarda, hem hayatımda bana destek oldunuz. Bana ilham verdiniz. Bazen en kötü zamanlarımda bile beni kazanmak için yüreklendirdiniz'' diye seslendi.

ABD Açık'ta, sürekli iğne olmasını gerektiren sırtından geçirdiği sakatlığa yenik düşen Agassi, maç sırasında pek çok kez birden bire durdu ve topun peşinden gitmek yerine izlemekle yetindi. Ünlü raketin babası bile zaman zaman topallayan ve maçı tamamlayamayacakmış gibi görünen oğlunun, bu maça çıkmayacağını umduğunu söylemiş ve maça gelmemişti.

05.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yabancıdan korkmayın

  Potada 2 basamak yükseldik

  Cenk'e af yolu göründü

  Sağlam'ın tek düşüncesi UEFA

  Hakemler soyuldu

  Kortlardan bir yıldız kaydı

  Irak'ta millî futbolcu kaçırıldı

  Paris'ten Tokyo'ya 260 günde koştu

  Birbirlerine rakip oldular

  Trabzonspor'da Lazaroni krizi

  3 puan iyi ama..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004