Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray puan arıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki ikinci maçında bugün deplasmanda İngiliz temsilcisi Liverpool ile karşılaşacak Galatasaray, 193. Avrupa kupası maçına çıkacak. Liverpool'un Anfield Road Stadında saat 21.45'te başlayacak maçı İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Gösterdiği performansla en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 126, UEFA Kupası'nda 33, Kupa Galipleri Kupası'na 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 192 maç oynadı.

AVRUPA'DA 193. MAÇ

arı-kırmızılı takım, 192 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa kupalarında 70 galibiyet ve 72 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 247 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kendi kalesinde ise 278 gole engel olamadı. Galatasaray, son yaptığı Şampiyonlar Ligi (C) Grubu ilk maçında Fransız ekibi Bordeaux ile İstanbul'da 0-0 berabere kalmıştı. Öte yandan Galatasaray, İngiliz takımlarına karşı 14. kez sahaya çıkacak. İngiliz rakiplerine karşı Şampiyonlar Ligi'nde 8, UEFA Kupası'nda ise 5 olmak üzere toplam 13 maç oynayan sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan 2'sini kazanaırken, 6 maçta berabere kaldı ve 5 maçta ise yenildi. Yaptığı 13 mücadelede rakip filelere 14 gol bırakan Galatasaray, kendi kalesinde ise 23 gole engel olamadı.

27.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray puan arıyor

  Gerets'in G.Saray'da 6. Avrupa sınavı

  Minderde Hamza şoku

  Otyakmaz: Balili için maç tarihi değişmedi

  Marcelinho: Osasuna'ya karşı iyi oynarsak eleriz

  Z.Burnu oyuncuları kazan kaldırdı

  Edirneli güreşçiler sınırdan çevrildi

  Fenerbahçe Danimarka yolcusu

  Adidas'ın yeni ürünü 460 YTL

  Beşiktaş Sofya'ya uçuyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004