Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Alkoliklere ehliyet yok

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü İsmail, Çalışkan, haftalık bilgilendirme toplantısında,Resmi Gazetede yayınlanan ‘’Sürücü Sağlık Şartları Yönetmeliği’’ ile yapılan bazı değişiklikler hakkında bilgi verdi.

Değişiklikle renk körleri, tek gözü olan ya da tek gözüyle görenlerin de belli şartları taşımaları halinde sürücü belgesi alabileceklerini kaydeden Çalışkan, ayrıca, görme derecesi sürücü belgesi almaya elverişli olan işitme ve konuşma engellilere ticari olmamak koşuluyla sadece otomobil kullanmak üzere sürücü belgesi verileceğini söyledi. İsmail Çalışkan, yapılan bir başka değişiklikle alkol bağımlılığı olanlar veya alkollü araç kullanmaktan vazgeçemeyenlere sürücü belgesi verilmeyeceğini belirterek, geçmişte alkol bağımlısı olanların belirgin bir dönem alkol almadıklarını ispatladıklarında (B) sınıfı sürücü belgesi alabileceğini ifade etti. Çalışkan, psikotrop (uyuşturucu) maddelere bağımlı olanlar veya bağımlı olmasa da düzenli olarak kullananlara sürücü belgesi verilmeyeceğini bildirdi.

İsmail Çalışkan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın örgütüne ‘’ateşkes çağrısında bulunmasıyla ilgili olarak, da ‘’Emniyet teşkilâtı ve diğer güvenlik güçleri, terör konusunda hiçbir zaman mücadelesini bırakmamıştır, bundan sonra da bırakmayacaktır. Terörle mücadeleye en üst seviyede, en hassas şekilde devam edeceğiz’’ dedi.

Terör örgütüne yönelik ateşkes çağrısının muhatabı olmadıklarını ve kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti’nde hiç ödün verilmeden terörle mücadelenin sürdürüleceğini söyledi.

/ ANKARA

30.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ortadoğu Türkiye ile istikrara kavuşur

  301. MADDE DEĞİŞMELİ

  Erdoğan: Geri vitese almayız

  Başörtülülere sabır tavsiyesi

  Hırka-i Şerif açıldı

  Meclis yarın açılıyor

  Danıştay’dan MEB’in itirazına ret

  Osteoporoz hastalarına müjde

  Alkoliklere ehliyet yok

  Yuvadaki 58 çocuk gıdadan zehirlendi

  ‘Hepatit C’yi tanıyor musunuz?

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004