Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ta UEFA keyfi

UEFA Kupası 1. turunda Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını uzatmalarda attığı gollerle eleyerek grup maçlarına kalan Beşiktaş'ta, tur atlamanın sevinci yaşanıyor.

Kulüp Genel Sekreteri Kenan Öner, uzatmalarda kalitelerini ortaya koyduklarını belirterek, ''Turu geçtiğimiz için mutluyuz'' dedi. Öner, yaptığı açıklamada, CSKA Sofya'nın güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, ''Rakibimizle eşleştiğimizde 2 karşılaşmanın da zor geçeceğini söylemiştik. İlk maçta elde ettiğimiz 2-0'lık bir avantaj vardı ama buna rağmen rövanşta dikkatli olmamız gerektiğini ifade etmiştik. Duran toptan kötü bir gol yedik. 2. golden sonra biraz panik olduk. Ancak uzatmalarda kalitemiz ortaya çıktı. Zaten onlardan iyi bir takımız. Rakip yorulunca biz de peşpeşe gollerimizi bulduk. Turu geçmek istiyorduk. Bundan dolayı mutluyuz'' diye konuştu. İsviçre'nin Nyon kentinde 3 Ekim Salı günü yapılacak kura çekimi için Öner, ''Kafamızda şu rakip olsun diye bir düşünce yok. İnşallah bu yıl gruptan da çıkacağız'' dedi.

NOBRE MORAL BULDU

CSKA Sofya karşısında takımının ilk golünü atan Mert Nobre'nin performansını öven Öner, attığı golün bu oyuncu için moral olduğunu söyledi. Öner, Nobre'nin, Beşiktaş formasıyla resmi maçlardaki 2 golünü de yurtdışında attığını hatırlatarak, ''Nobre, CSKA maçında da çok çalıştı ve koştu. Kendisi çok çalışkan ve iyiniyetli bir oyuncu. İşini ciddiyetle yapıyor. Gol attığı için mutluyuz'' diye konuştu.

RUNJE DÜZELECEK

Sezon başından beri yediği goller nedeniyle eleştirilen Hırvat kaleci Runje'ye de sahip çıkan Öner, kalecilerinin düzeleceğine inandıklarını dile getirdi. Kalecilerin, futbolculara göre daha hassas yapılara sahip olduğunu belirten Öner, ''Dünkü maçta biraz boşluk oldu. Runje daha alışamadı. Kalecinin uyumu farklı oluyor. Tabii ki Runje'nin yediği gollerden dolayı zaman zaman üzülüyoruz. Talihsiz goller yiyor. Ama kendisi çok iyiniyetli ve düzeleceğine inanıyoruz'' dedi.

30.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tuncay: Çok gururluyum

  Beşiktaş'ta UEFA keyfi

  İspanyol basını da 'gol nizami' dedi

  Yorgun G.Saray Konya önünde

  Halterde 2010'u Türkiye yapacak

  Serbest güreşte madalya alamadık

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004