Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

New York’ta tema İstanbul

New York Türk Filmleri Festivali, sekizinci kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 21-28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalin bu yılki teması, İstanbul olacak.

Festival, ABD ile Türkiye arasında çift yönlü kültürel etkileşimi geliştirmek amacıyla New York’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu Moon and Stars Project tarafından geleneksel olarak düzenleniyor.

Uluslar arası başarılara imza atmış sinemacıların eserlerinin yanı sıra yeni yeteneklerin yapımlarını da ABD’nin kültür ve san'at başşehrine getiren New York Türk Film Festivali’nin sekizincisi, Manhattan’da Village East sinema salonlarında seyirciyle buluşuyor.

Dört milyondan fazla izleyiciye ulaşarak, Türkiye’de gişe rekorları kıran, Çağan Irmak’ın yönettiği ‘’Babam ve Oğlum’’ filmi ile başlayacak olan festivalin bu yılki programında toplam on dokuz film yer alıyor. Festivalde, ‘’Karşı Pencere’’, ‘’İki Genç Kız’’, ‘’Yolda’’, ‘’Anlat İstanbul’’ ve ‘’Organize İşler’’ gibi geçen yılın dikkat çeken filmleri seyircilerin beğenisine sunuluyor.

04.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Feshane’de ‘Bir tatlı huzur iklimi’

  İran’da, Türkiye gecesi

  New York’ta tema İstanbul

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004