Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mercelinho'ya forma atma cezası

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldız oyuncu Marcelinho'nun, Vestel Manisaspor maçında oyundan alındıktan sonra formasını çıkartarak kulübede yere atması tepkilere neden oldu.

Marcelinho'nun davranışını mercek altına alan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Brezilyalı oyuncunun tepki gösterdiği teknik direktör Ziya Doğan'ın vereceği raporu bekliyor. Fortis Türkiye Kupası'nda Vestel Manisspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 72. dakikasında teknik direktör Ziya Doğan tarafından oyun dışına alınarak yerine Musampa'nın oyuna girdiği sırada yedek kulübesine oturan ve formasını çıkartıp yere fırlatarak oyundan alınmasına tepki gösteren Brezilyalı oyuncunun, bu davranışı ekranları başında karşılaşmayı seyreden bordo-mavili taraftarları üzdü.

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekayi Fırat Dülger, Brezilyalı oyuncu Marcelinho'nun yaptığı davranışı doğru bulmadıklarını belirterek, "Marcelinho'nun yaptığı bu davranışı tasvip etmiyoruz. Yaptığı davranış doğru değil. Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok. Futbolcuların yaşam biçimlerinde bu tür davranışlar oluyor. Önemli olan bir daha tekrarlanmamasıdır. Milli Takım formasını giyen oyuncuların bile bu tür davranışlar içinde olduğunu zaman zaman görebiliyoruz. Marcelinho kendine kızarak böyle bir davranış içine girmiş olabilir. Oyuncuyla görüşüp teknik heyetin raporunu bekleyeceğiz" dedi.

26.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'DE ALEX ZİRVEDE

  Volkan'la ilgilenmiyoruz

  Beşiktaş bayramlaştı

  G.Saray pes etmiyor

  Mercelinho'ya forma atma cezası

  Materazzi: Zidane ile bir gün buluşacağız

  F.Bahçe filede zirveyi parselledi

  F.Bahçe, kupada Antep'le oynuyor

  Efes, Avrupa'da ilk maçına çıkıyor

  Frikik gollerine hasret kaldık

  F.Bahçe'ye özel altın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004