Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞİDDETE KARARLI TEPKİ

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Karlıova Yıldırımspor Kulübü, sporda artan şiddet olayları nedeniyle ligden çekildiğini açıkladı. Kulüp Başkanı İlyas Bingöl, "Sahadaki tavır ve hareketleri tasvip etmiyoruz. Spor ahlâklı yapılmalı. Çirkinlik devam ettiği için takımı ligden çekme kararı aldık" dedi.

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Karlıova Yıldırımspor Kulübü, sporda artan şiddet olayları nedeniyle ligden çekildiğini açıkladı. Büyük bir coşku ve heyecanla başlayan ancak şiddet olayların her geçen gün tırmandığı Amatör Lig'de ilk devre tamamlanmadan Karlıova Yıldırımspor ligden çekildi. Ligin 5'inci haftasında oynanan Karlıova Yıldırımspor-Bingöl Belediyespor maçında yaşanan gerginlik sonrası takımı sahadan çeken Karlıova Yıldırımspor Kulübü Başkanı İlyas Bingöl, karşılaşma sonrasında da ligden çekildiklerini açıkladı.

10 takımın mücadele ettiği Amatör Lig'de 4'üncü sırada yer alan Karlıova Yıldırımspor'un bundan böyle sahaya çıkmayacağını belirten Kulüp Başkanı Bingöl, çekilme kararındaki en büyük etkenin Bingöl Belediyespor Kulübü Başkanı'nın tavır ve hakaretleri olduğunu söyledi. Bingöl Belediyespor Kulübü Başkanı'nın ortamı yatıştırmak yerine farklı bir üslup ve tavır sergilediğini, bunun da ortamın gerilmesine sebep olduğunu öne süren İlyas Bingöl, şöyle konuştu:

"Bir kulüp başkanına yakışmayan hareketler sergilendi. Yapılan davranışlar kabul edilir bir durum değil. Amacımız Bingöl'de spor ahlakıyla yakışır bir şekilde lige devam etmekti. İlimizde profesyonel takım olmadığı için en iyi takımı seçip terfi ligine başarılı bir şekilde maçlarla hazırlayıp göndermekti. Maalesef favori takımlardan biri olan Belediyespor'un Kulüp başkanının bizzat yapmış olduğu çirkin hareketler, bu kararı almamızda en büyük etken olmuştur."

Ligin 5. haftasında Bingöl Şehir Stadyumu'nda oynanan Bingöl Belediyespor-Karlıova Yıldırımspor maçı arasında yaşanan arbedede Belediyespor Kulübü Başkanı Şeref Varolgüneş polisin müdahalesine de tepki göstermişti. Varolgüneş'in bu tavırları üzerine Karlıova Yıldırımspor Kulübü Başkanı İlyas Bingöl de takımı sahadan çekmişti.

29.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞİDDETE KARARLI TEPKİ

  Alex: F.Bahçe iyi yolda

  Lider V. Manisa Fener'i ağırlıyor

  Beşiktaş-Sakarya İnönü'de kapışıyor

  Nihat, bugün eski takımına karşı oynuyor

  İmamlarla papazlar dostluk maçı yaptı

  Maradona, Honduras haberlerini yalanladı

  Güreşi Türkiye'de öğrendi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004