Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat, bugün eski takımına karşı oynuyor

İspanya La Liga'da futbol yaşamını sürdüren milli futbolcu Nihat Kahveci, Villareal'de olması gerekenin en iyisi olmaya çalışacağını söyledi. Real Sociedad takımında 4 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Villarreal'e transfer olan milli futbolcu Nihat Kahveci eski takımına karşı oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın önemli spor gazetelerinden biri olan AS'a konuşan Nihat, uzun süren sakatlık döneminden çıktığını ve Sociedad karşısında takımındaki yerimi alabileceğinin de müjdesini verdi.

Nihat, uzun süren sakatlık döneminin sona ermesinden sonra tekrar takımdaki yerini alacak ve bu kez Villareal formasıyla pazar günü ligde eski takımının karşısına çıkacak. Eski takımına karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Nihat, tekrar San Sebastian Şehri'nde, eski takımıyla buluşmanın özel bir duygu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Real Sociedad tarafından iyi tepkiler görmeyi ümit ediyorum çünkü 4 yıl boyunca orada oynadım ve çok mutluydum. Ama unutulmamalı ki ben profesyonel bir futbolcuyum ve şuan ki takımım Villareal ve onun için elimden geleni sahada yapacağım" dedi. Başarılı futbolcu Real Sociedad'ın ligde yaşadığı sıkıntılı günlere de değinerek, "Sahada olduğum sürece, takımım için ne gerekirse yapacağım. Ayrıca eski takımım Real Sociedad'ın geçirmiş olduğu zor dönemleri atlatacağına inanıyorum ve ligde hak etmiş oldukları yerlere ulaşacaklarından da eminim. Bende Real Sociedad'da oynadığım dönemlerde de böylesine zor anlar yaşamıştık fakat hepsinin üstesinden gelmesini bilmiş ve atlatmıştık."

Hiçbir zaman Real Sociedad Kulübü'nün sevgisini yitirmediğini belirten Nihat, "Gerçek şu ki şuan başka bir takımın oyuncusu olmama, hatta rakip takımın oyuncusu olarak karşılarına çıkacak olmama rağmen, şundan eminim ki San Sebastian halkı hala beni çok seviyor. Ve bende onları seviyorum" şeklinde konuştu. Ayrıca sakatlığının tamamen iyileştiğini de belirten Nihat, "Şuan için dizimde herhangi bir sorun yok, pazar günü eğer görev verilirse, oynayabilirim" diyerek sözlerini ifade etti.

29.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞİDDETE KARARLI TEPKİ

  Alex: F.Bahçe iyi yolda

  Lider V. Manisa Fener'i ağırlıyor

  Beşiktaş-Sakarya İnönü'de kapışıyor

  Nihat, bugün eski takımına karşı oynuyor

  İmamlarla papazlar dostluk maçı yaptı

  Maradona, Honduras haberlerini yalanladı

  Güreşi Türkiye'de öğrendi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004