Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İslâm Yaşar, okurlarıyla buluştu

Yazarlarımızdan İslâm Yaşar, Cuma günü TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Bu yıl 25.’si TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarında okurlarıyla biraraya gelen yazar İslâm Yaşar, Yeni Asya Neşriyat standında kitaplarını imzaladı, okurlarıyla sohbet etti.

Yazarın eserlerine her yaş grubundan ilginin olması dikkat çekiciydi. Yeni Asya Neşriyat’tan çıkmış, Bediüzzaman’ın hayatını konu alan 5 ciltlik (Zamanın Sesi, Bediüzzaman, Said Nursî, Nurcular, Muhabbet Fedaileri, Serencam, Menhus Ruh) roman serisinin dışında Karanlığın Gölgesi, Asırların Adamı Bediüzzaman Said Nursî kitaplarının da yazarı olan İslâm Yaşar’ın yayınlanmış 30 kitabı bulunuyor. Yeni Asya Neşriyat’ın bugün okurlarla buluşturacağı isim ise Gazeteci-Yazar Kâzım Güleçyüz olacak. Güleçyüz saat 15:00’de Yeni Asya standında okurlarıyla sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacak.

Can Kardeş kapış kapış

Çok sayıda yayınevinin katılımıyla gerçekleşen fuar, kitapseverlerden yoğun ilgi görüyor. Öğrencilerin de gruplar halinde ziyaret ettiği fuar, son günleri olması sebebiyle bir hayli kalabalıktı. Çocuklardan kimi kendisi için, kimi de annesine ya da yakınına hediye etmek amacıyla kitap aldı. Can Kardeş Çocuk Yayınları da çocukların ilgi odağı oldu. Ayrıca, Yeni Asya standını ziyaret eden öğrencilere, çocukların vazgeçilmezi olan Can Kardeş Dergisi ücretsiz dağıtıldı.

Canan KARAKAŞ / İSTANBUL

05.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İslâm Yaşar, okurlarıyla buluştu

  Üsküdar Sempozyumu IV başladı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004