Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Umutlar 2. yarıya

Kayserispor'u 2-1 yenen Beşiktaş, ligin ilk yarısını 29 puanla kapattı. Siyah-beyazlılar, 17 maçlık bölümde 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4 yenilgi alırken, 23 gol atıp, kalelerinde 16 gol gördü. Bu galibiyetle birlikte lider Fenerbahçe ile puan farkını 8'de tutarak şampiyonluk yarışında umutlarını ikinciyi yarıya taşımış oldu.

MAÇI RİCARDİNHO KAZANDI

Beşiktaş'ın son haftalardaki formda oyuncusu Ricardinho, Kayserispor maçında da oyuna ağırlığını koydu. Brezilyalı yıldız, sergilediği oyunun yanı sıra Burak'ın attığı goldeki harika pasıyla tribünleri ayağa kaldırdı. 90 dakika boyunca sıfır pas hatası ile oynarken, Teknik Direktör Tigana'ya da "beni bir daha yedekte oturtma" mesajını verdi.

RUNJE KRİTİK 2 TOP ÇIKARDI

Beşiktaşlı taraftarlar, son maçlarda olduğu gibi, kalecileri Runje'ye her top gelişinde Hırvat kalecinin ismini söyleyerek, tezahürat yaptılar. Hırvat kaleci ilk yarıda Mehmet Topuz'un sert şutu ile ikinci yarıda Mendez'in ağlara giden kafa topunu çok iyi bir rekflesle kornere atma başarısını gösterdi. Taraftaraların Runje'ye desteği son dakikada yediği gol sonrasında da sürdü.

NOBRE MARKAJDA KALDI

Beşiktaş'ın büyük umutlarla Fenerbahçe'den transfer ettiği Nobre, yeni takımıyla ligin ilk yarısında sadece tek gol atabildi. Nobre, ilk yarıda forma giydiği 14 lig maçında tek golünü Kayseri Erciyesspor'a kaydetti. Nobre, geçen sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'de 8 gol atmıştı. Nobre, Kayserispor'un savunma oyuncuları Mendez ve Aydın'ın başarılı markajı karşısında etkisiz kalarak, gol pozisyonuna dahi giremedi.

BAKİ KURŞUN ASKER GİBİ

Beşiktaş'ta Baki Mercimek'e bir paragraf açmak istiyorum. Oynadığı futbol göze hoş gelmemesine karşılık, savunmasına çok yardımcı oluyor. İki bek İbrahim'in kaçırdığı toplara akıllıca sahip oldu. Kayserispor'un sert ve hırçın golcüsü Arjantinli İglesias'la yaptığı her mücadelede galip gelmesini bildi. Tek top oynayarak hiç riske girmedi. Ancak bu maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Baki, Vestel Manisaspor ile yapılacak ikinci yarının ilk lig maçında forma giyemeyecek.

KAYSERİ TAŞ GİBİ TAKIM

Kayserispor, ligin ilk yarısında ''Üç Büyükler'' ile İstanbul'da yaptığı 3. karşılaşmadan da puansız ayrıldı. Daha önce Galatasaray'a 4-0, Fenerbahçe'ye de 4-1 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşısında da puan alamadı. Ancak sarı-kırmızılı ekip oynadığı cesur futbol ile takdir topladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam soyadı gibi çok "sağlam" bir takıma sahip. Uzun boylu ve güçlü fizikleri ile Kayserispor ligin ikinci yarısında üst sıraları zorlayacağı intibaını verdi. TRİBÜN ŞOVA DEVAM

Beşiktaşlı taraftarları her zaman takdir ediyorum. Yağmur, çamur demeden her maçta tribünleri doldurmasını biliyor. Takımları için öylesine içten bağırıyorlar ki, sahadaki futbolcunun buna kayıtsız kalması mümkün değil. Ancak Ali Tandoğan'ın attığı ikinci golden sonra başlattıkları küfürlü tezahüratı anlamakta zorlanıyorum.

Erol DOYURAN

11.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ KENDİNİ AŞTI

  Runje sabır etti, kazandı

  Servet 2 milyon Euro

  Umutlar 2. yarıya

  Ümit Karan, yıldızlarla aynı takımda oynayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004