Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yarışa devam!

“İndeks Yönetim Strateji Yarışması 10. Medya”nın başvuru süresi, katılımcılardan gelen yoğun istek üzerine uzatıldı. Yarışmaya başvurular 1 Şubat 2007 Perşembe gününe kadar kabul edilecek.

Üniversitelerin üçüncü ve son sınıf öğrencileriyle iş hayatında en fazla beş yıl tecrübesi olan profesyonellerin katılabildiği yarışmada, dereceye girenler staj ve eğitim ödülleri kazanacak. Medya sektörünün ele alındığı onuncu yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden yüzlerce öğrenci ve farklı meslek gruplarından çok sayıda profesyonel katıldı.

AIESEC ve Deulcom International, yarışmaya destek veren iki yeni sponsor firma. AIESEC, dereceye giren ilk 10 kişiye yurtdışında staj imkânı tanıyor. Katılımcılar, yurtdışında staj hakkı kazanmak için yaklaşık 800 YTL’lik sınav ücretlerini ödemeden sınava girme hakkı kazanacaklar. Sınavları başarıyla geçenler sisteme dahil olarak, yurtdışında staj yapma imkânı kazanacak. Deulcom International ise, dereceye giren ilk 10 kişiye değeri 10 bin dolar olan ‘Deulcom Mezun Programı’na ücretsiz katılım hakkı tanıyor.

Bilgi için:

www. indeksiletisim. com

13.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İlk günkü gibiler

  3. Mustafa ve 3. Selim türbelerine onarım

  Yarışa devam!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004