Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

HAMİT: TRANSFER YOK

Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden FC Schalke 04'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, son zamanlarda hakkında çıkan transfer dedikodularından çok sıkıldığını söyledi.

Hamit, yaptığı açıklamada, Türkiye'de hakkında her gün onlarca transfer haberi yazıldığını öğrendiğini ve bunlardan bıktığını ifade ederek, ''Üstüme çok geliniyor. Transfer dedikodularından çok sıkıldım. Henüz transfer falan yok. Sezon sonuna kadar Schalke ile sözleşmem var. Bir yere gittiğim yok'' dedi. Başarılı futbolcu artık bu konuda daha fazla konuşmak istemediğini sözlerine ekledi.

RESMİ TEKLİF ALMADIK

FC Schalke 04 Menajeri Andreas Müller de kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Hamit hakkında ne sözlü ne de yazılı bir transfer teklifi almadıklarını belirtti. Hamit'in Gelsenkirchen kentinde doğduğunu ve burada mutlu olduğunu ifade eden Müller, ''Sorun gibi görünen bizim 2011 yılına kadar kendisine sözleşme teklif etmemiz. Kendisine sunduğumuz teklif iyi ve güzel bir teklif. İkinci yarıda istediğimiz başarıyı yakalarsak tabii ki o zaman son sözümüzü söylemek için teklifte bazı değişiklikler olabilir'' şeklinde görüş belirtti.

KADRO 26'YA İNDİRİLDİ

Öte yandan Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da kamp yaparak sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, dün sabah Titanic Futbol Center'de, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yaptığı çalışmada hafif sakatlığı bulunan Aydın takımdan ayrı düz koşu yaparken, Vestel Manisaspor'a gönderilen Oğuz ile denenmek için kampa getirilen Bilal'in gönderilmesinden sonra kamp kadrosu da 26'ya indi. Isınma koşusunun ardından yapılan çift kale taktik maçında Eric Gerets, sık sık oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Antrenman maçının hemen başında sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Emre, kenarda masör yönetiminde düz koşu yaparken, Emre'nin yerine karşılaşmaya Aydın dahil oldu.

13.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HAMİT: TRANSFER YOK

  Trabzon kârlı çıktı

  Potada yabancı sınırının kalkması istendi

  Beşiktaş'ın yeni dinamosu Serdar

  Efes 4. sıraya indi, F.Bahçe 6. sıraya yükseldi

  Beckham ABD'de para basacak

  Hooijdonk: Kezman çok kaliteli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004