Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon kârlı çıktı

Trabzonspor'un sezon başında Hertha Berlin'den 2 milyon 325 bin Avro bonservis bedeliyle aldığı Brezilyalı futbolcu Marcelihno, Almanya'nın Wolfsburg takımına 2 milyon 750 bin Avro'ya transfer oldu. 31 yaşındaki Marcelihno, Türkiye'de oynadığı 15 maçta sadece 2 gol atabildi.

Trabzonspor, sezon başında Almanya'nın Hertha bsc Berlin takımından aldığı Marcelinho'yu, yine aynı ülkenin VFL Wolfsburg takımına verdi. Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Marcelinho'yu isteyen Almanya'nın WFL Wolfsburg takımıyla başlayan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyledi. İki kulüp olarak prensipte bir anlaşma sağlandığını ifade eden Sayitoğlu, futbolcunun Almanya'ya gittiğini kaydetti.

TRABZON KAZANÇLI

Trabzonspor ile WFL Wolfsburg'un 2 milyon 750 bin Avro'ya anlaştığı ve Brezilyalı oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra herhangi bir sorun çıkmaması durumunda imza atacağı kaydedildi. Marcelinho, sezon başında Hertha BSC Berlin'den 2 milyon 325 bin Avro bonservis bedeliyle alınmıştı.

MARCELINHO'NUN PERFORMANSI

Trabzonspor ile bu sezon 17 lig maçının 15'inde ilk 11'de forma giyen ve 1290 dakika sahada kalan Marcelinho, 2 gol kaydedebildi. Ankaragücü ve Denizlispor maçlarında 1'er gol atma başarısı gösteren 31 yaşındaki oyuncu,ortaya koyduğu performansla eleştiriler almıştı.

HERTHA'DA 65 GOL

2001-2006 yılları arasında Almanya'nın Hertha BSC Berlin takımında forma giyen Marcelinho, 155 lig maçında 65 gol atma başarısı göstermişti. 5 kez Brezilya'nın (A) Milli Takımı'na çağrılan futbolcu, milli forma altında 1 gol kaydetmişti.

Doğan: Devrim yapacağım

İkinci yarı hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya kampının son gününde Ligtv.com'a önemli açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gündemdeki konuların yanı sıra Türk futbolunun ve yan öğelerinin genel durumu da masaya yatırdı. Bir devrim yapacağını, bazı Türk hocaların kulüplerine saygısızlık yaptığını belirten Doğan, ''Ben kaçmam. Varlığımdan rahatsız olan gazeteciler var, ama buradayım görevimin başındayım. Türkiye'de kafalar değişiecek.'' dedi.

13.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HAMİT: TRANSFER YOK

  Trabzon kârlı çıktı

  Potada yabancı sınırının kalkması istendi

  Beşiktaş'ın yeni dinamosu Serdar

  Efes 4. sıraya indi, F.Bahçe 6. sıraya yükseldi

  Beckham ABD'de para basacak

  Hooijdonk: Kezman çok kaliteli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004