Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Potada zafer haftası

Avrupa Kupalarında Türk takımları, hafta içinde bayanlar ve erkeklerde yaptıkları 6 maçı da kazanarak basketbol caimasına sevinç yaşattı. F.Bahçe, Beşiktaş ve Botaş bayan takımları bir üst tura çıkarken, Efes Pilsen, F.Bahçe Ülker ve Türk Telekom ise iddialarını sürdürdü..


Efes, Avrupa'nın en az top kaybeden takımı

Basketbolda ULEB Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu'nda Yunanistan'ın Olympiakos takımını deplasmanda 91-72 yenerek ikinci tura yükselmeyi garantileyen Ef

Şahin'den Ulusoy'a dâvâ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı M. Ali Şahin, federasyona gönderdiği yazıyla yönetmeliklere aykırı olarak yapılan bazı alımlar konusunda ilgili k


  F.Bahçe kupada İst. Bld. önünde

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçlarının heyecanı sürüyor. Kupaya bugün (C) Grubu'nda yapılacak 2 maçla devam edilecek.


  G.Saray, bugün Denizli'yi ağırlıyor

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bugün İstanbul'da Denizlispor'la hazırlık maçı yapacak.


  "Trabzon Gecesi" için 150 bilet aldı

Trabzon'daki 7 profesyonel futbol kulübünün, şubat ayında İstanbul'da düzenleyeceği ''Trabzon Gecesi'' için çalışmalar sürdürülüyor.


  Emre'ye antrenör desteği

İngiltere Premiere Lig takımlarından Newcastle Unıted'ın menejeri Glen Roader, Emre Belezoğlu ile ilgili ırkçılık suçlamalarını örtbas etmeye çalıştığı suçlamalarını reddetti.


  Real Madrid bir darbe de kupada yedi

İspanya'da zor günler yaşayan yıldızlar topluluğu Real Madrid'de kötü günler bir türlü bitmek bilmiyor. Real Madrid, yıllardır yaşadığı sıkıntılarından bir türlü kurtulamıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004