Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın: Ben başarılıyım

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Her 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen başarılısındır. Ben başarılıyım" dedi. Canaydın, Gerets'i çok dürüst olarak nitelendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, görevinde kendisini başarılı bulduğunu söyledi. Özhan Canaydın, D Spor kanalında dün akşam yayınlanan ''Bülent Yüksel ile Yüz Yüze'' programına yaptığıaçıklamalarında, başkanlık süresince çok cesaretli işler yapmadıklarını belirtirken, ''Zamanı geldiğinde görevi devredeceğim ve sonraki arkadaşıma bırakacağım mali tablo, net ve güzel olacak. Tabii ki hatalarım oldu, hata yapmamak için hiçbir icraat yapmamak lazım. Benim hesaplarımda daima bir oran vardır, her 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen, başarılısındır. Ben başarılıyım. Ben yapabildiğime inanıyorum'' dedi.

TOKİ'nin Galatasaray için Seyrantepe'de yapacağı stadı 18 ayda tamamlayıp tamamlayamayacağı konusunda, ''Türk müteahhitler Türkmenistan'da 30'ar bin kişilik statları 8 ayda bitiriyor. Bugünkü teknolojiyle 52 bin kişilik stat 15-18 ayda biter'' derken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın statlarının da devlete ait olduğuna dikkat çekerek, ''İleride çıkacak yasa sayesinde kulüpler bu statların sahibi olabilecek. Mecidiyeköy ile Seyrantepe değer açısından kıyas kabul etmez deniyor. Ancak, Ali Sami Yen Stadı'nın restorasyonu için 10 yıl geri ödemeli 100 milyon dolar daha borçlanıp kredi kullansaydık daha iyi mi olacaktı. Seyrantepe dağbaşı değil. Herkes ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ileride görecek'' ifadelerini kullandı.

Teknik direktörleri Erik Gerets'i , ''Çok düzgün, dürüst bir insan'' olarak nitelendiren Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın hiçbir zaman Gerets'le ilgili aşırı menfi düşünmediğini kaydederken, şöyle konuştu: ''Sözleşmesini uzatmadık, 'Niye uzatmadınız?' dediler. Sonra sözleşmesini uzattık, 'Nasıl uzattınız?' diyorlar. Aramızdaki anlaşmamızda 'İkinci olamazsak sözleşme fesih olur' diye bir madde yok. İnanıyorum ki o da zaman içinde takdir edilecek.''

10.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Canaydın: Ben başarılıyım

  Dopingli sporcu azaldı

  F.Bahçe 3 puana hasret

  Efes'in ULEB'de ümidi kalmadı

  Aziz Yıldırım'a tazminat dâvâsı

  Roberto Carlos Real'i bırakıyor

  Çeyrek finalde eşleşmeler belli oldu

  Hiç yakışmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004