Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tamam mı, devam mı?

Süper Ligde son 3 maçında sadece 1 puan alabilen G.Saray'da bugünkü Trabzon maçında tek hedef galibiyet. Ligdeki en kritik maçlarından birisine çıkacak olan sarı-kırmızılı ekibin, alınabilecek bir mağlubiyet halinde, Gençlerbirliği'nin alacağı sonuca göre puan cetvelinde 5. sıraya gerileme ihtimali bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'de yaptığı son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Galatasaray'da, bugünkü Trabzonspor maçı öncesi tek hedef, 3 puan. Trabzonspor ile bugün ligdeki en kritik maçlarından birisine çıkacak olan sarı-kırmızılı ekibin, alınabilecek bir mağlubiyet halinde, Gençlerbirliği'nin alacağı sonuca göre puan cetvelinde 5. sıraya gerileme ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş derbisinde alınan yenilginin üzüntüsünü üzerinden atmaya çalışan Galatasaray'da, Trabzonspor karşısında sarı kart cezalıları Okan ve Ümit'in yanı sıra sakatlığı süren kaleci Mondragon forma giyemeyecek. Galatasaray'da ayrıca, sol ayak ince kaval kemiği başında ağrısı bulunduğu bildirilen Hakan Şükür'ün durumunun da bugün yapılacak kontrolden sonra belli olacağı açıklandı.

KADRODA KİMLER VAR?

Bu arada, teknik direktör Erik Gerets'in geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçında sahaya sürdüğü kadroda değişiklik yapıp yapmayacağı merak konusu. Beşiktaş karşısında Emre, Mehmet Güven, Necati ve Hasan Kabze gibi isimlere ilk 11'de şans veren Belçikalı çalıştırıcının, alınan mağlubiyet ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda değişikliklere gitmesi bekleniyor.Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile bugün oynayacağı karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, müsabakanın biletleri tükendi. Sarıkırmızılı kulübün sezon başında kombine olarak sattığı yerler haricinde satışa sunulan biletlere taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Karşılaşma için kapalı tribün 30, kale arkası tribün ise 1113 YTL arasında Biletix'ten hafta içinde satışa çıkarılan biletlerin tamamının satıldığı açıklandı.

11.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tamam mı, devam mı?

  G.Saray, Trabzon'a 43-33 önde

  Beşiktaş 3 puana şartlandı

  Alex: F.Bahçe'de kalmak istiyorum

  Yiğit Kalın kayakta Bursa'nın gururu

  Wembley Stadı nihayet bitirildi

  Hakem katletti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004